Τι είπε ο Ομπάμα στο τηλέφωνο με τους NBAers λίγο μετά την «διαμαρτυρία» των Μπακς (vid)

Τι είπε ο Ομπάμα στο τηλέφωνο με τους NBAers λίγο μετά την «διαμαρτυρία» των Μπακς (vid)

bet365

Ο πρώην πλανητάρχης βοήθησε στο να ολοκληρωθεί η σεζόν στο ΝΒΑ με ένα μεταμεσονύκτιο τηλεφώνημα.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα είναι γνωστός μπασκετάνθρωπος και ο ίδιος έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν.

Ο Ομπάμα ήταν καλεσμένος του ΛεΜπρόν Τζέιμς στην γνωστή πλέον εκπομπή στο κουρείο όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες της τηλεφωνικής συνομιλίας μετά την απόφαση των Μπακς να μην αγωνιστούν κόντρα στους Μάτζικ με αφορμή την δολοφονία του Τζέικομπ Μπλέικ.

Ο πρώην πλανητάρχης ανέφερε, «ήταν σχεδόν μεσάνυχτα όταν με πήραν οι Κρις Πολ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι, Ράσελ Ουέστμπρουκ και ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αν δεν κάνω λάθος. Τους είπα πως η διαμαρτυρία είναι χρήσιμη, αλλά η δύναμη των παικτών του ΝΒΑ ήταν πολύ πιο σημαντική.

Πρότεινα στην αρχή των προπονήσεων τους να γίνονται αναφορές σε περιστατικά όπως αυτό του Μπλέικ. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δεν λύνεται σε ένα βράδυ, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να επιμένουμε και ειδικά ο ΛεΜπρόν ο οποίος κάνει σπουδαίο έργο με την εκπαίδευση χιλιάδων παιδιών.

Κλείσαμε το τηλέφωνο λέγοντάς τους πως πρέπει να οργανωθούμε καλύτερα ώστε να μην μιλάμε τα μεσάνυχτα που το μυαλό μας είναι κουρασμένο όσο μεγαλώνουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα