«Οι Σίξερς θα ανταλλάξουν τον Σίμονς στους Πέλικανς;»

Αντωνία Σπανού
«Οι Σίξερς θα ανταλλάξουν τον Σίμονς στους Πέλικανς;»

bet365

Οι Σίξερς ψάχνουν κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα και η ιδέα της ανταλλαγής του Σίμονς είναι στο... τραπέζι.

Η φετινή απογοητευτική σεζόν των Σίξερς έχουν κάνει άπαντες στην Φιλαντέλφια να ψάχνουν για μια λύση. Μπεν Σίμονς και Εμπίντ έδειξαν για ακόμα μια σεζόν ότι μαζί δεν έχουν την απαιτούμενη χημεία και πιθανότατα να έχει έρθει η στιγμή κάτι να αλλάξει. Πρόσφατα, το Bleacher Report έγραψε για μια ανταλλαγή που θα μπορούσε να γίνει με τον Σίμονς να καταλήγει στους Πέλικανς, για τους Χόλιντεϊ, Μπολ, Ρέντικ, Αλεξάντερ - Ουόκερ, την 13η επιλογή του φετινού ντραφτ και μια επιλογή πρώτου γύρου του επόμενου γύρου.

Στα χαρτιά φαίνεται πως το πακέτο είναι εξαιρετικό για τους Σίξερς, με κανέναν από όλους αυτούς τους παίκτες να μην έχει το όνομα του Σίμονς, αλλά ταιριάζουν στο παζλ που διαμορφώνεται δίπλα στον Εμπίντ. Από την άλλη οι Πέλικανς θα πάρουν έναν γκαρντ από το υψηλότερο επίπεδο, για να αναδείξουν τον Ζάιον και θα βοηθήσει και τον Ίνγκραμ.

Πάντως, τα σενάρια είναι πολλά, αλλά ο Ντοκ Ρίβερς, ο νέος προπονητής της Φιλαντέλφια, έχει τονίσει ότι θέλει να κρατήσει και τους δύο σταρ του, παρότι φαίνεται ότι δυσκολεύονται μαζί να λάμψουν.

 

NBA Τελευταία Νέα