«Ο Αντετοκούνμπο θα γίνει Ντουράντ Νο.2 αν πάει Ουόριορς»

Νίκος Καρφής
«Ο Αντετοκούνμπο θα γίνει Ντουράντ Νο.2 αν πάει Ουόριορς»

bet365

To fadeawayworld ανέλυσε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να γίνει ένας δεύτερος Κέβιν Ντουράντ αν πάει στους Ουόριορς.

Υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Ουόριορς, οι οποίοι θέλουν να τον... χτυπήσουν για να δημιουργήσουν ξανά superteam.

Mάλιστα έχει βγει ακόμα και το πακέτο ανταλλαγής, το οποίο περιλαμβάνει Ουίγκινς, το Νο.2 του φετινού ντραφτ, έχουν το ντραφτ της Μινεσότα για τον επόμενο χρόνο, top 3 protected και το unprotected για το 2022, ενώ στην κουβέντα μπορεί να μπει ένας εκ των Κλέι Τόμπσον ή ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Το fadeawayworld στέκεται στο ενδεχόμενο να πάει ο Greek Freak στους Ουόριορς και αναφέρει πως έτσι θα γίνει ο «δεύτερος Κέβιν Ντουράντ».

«Γιάννης και Μπακς μπαίνουν σε μια πολύ σημαντική σεζόν. Παρόλο που πήρε κατέκτησε το 2ο σερί βραβείo ΜVP, αποκλείστηκε από τους Χιτ στα playoffs και έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν θα φύγει από το Μιλγουόκι όταν λήξει το συμβόλαιο του το 2022.

Υπάρχουν πολλές ομάδες που θέλουν τον Γιάννη, αν φύγει από το Μιλγουόκι και αυτές είναι οι Μάβερικς και οι Χιτ, όμως οι Ουόριορς θα είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα μέρη για εκείνον. Μία ομάδα που έχει 3 πρωταθλήματα και 5 τελικούς στα 2010s. Ο Αντετοκούνμπο μπορεί να απαιτήσει sign-and-trade μετά από αυτή τη σεζόν, ενώ οι Μπακς θα μπορούν να το προσφέρουν το supermax συμβόλαιο. Μπορεί να αποφασίσει αν θα πράξει σαν τον Ντουράντ το καλοκαίρι του 2016 που ήταν free agent και πήγε στους Ουόριορς. Θα δυναμώσει πολύ τους Ουοριορς που θα έχουν μια απίθανη τρίαδα με Γιάννη, Κάρι και Τόμπσον.

Μια κίνηση που θα... τρελάνει το ΝΒΑ. Ο back to back MVP Γιάννης μαζί με τον 2 φορές MVP, Κάρι και ένας από τους κορυφαίους 3 and D παίκτες, τον Κλέι. Θα κάνει τους Ουόριορς φαβορί για τίτλο και τον εαυτό του ένας από τους πιο,,, μισητούς παίκτες της λίγκας. Δεν θα είναι λάθος αν φύγει από το Μιλγουόκι και θα εξαρτηθεί πως θα τα πάει η ομάδα του την σεζόν που έρχεται.

Ο Αντετοκούνμπο ξέρει πως αντέδρασε ο κόσμος μετά την περίφημη decision του ΛεΜπρόν και μετά την κίνηση του Ντουράντ να πάει στην ομάδα που τον απέκλεισει την προηγούμενη σεζόν, ενώ είχε προηγηθεί με 3-1 στους τελικούς Δύσης. Θα ήταν ανόητος ο Γιάννης, αν έφτιαχνε ακόμα μια superteam. Θα.. χαλούσε την εικόνα του», αναφέρει το κείμενο για τον ηγέτη των Μπακς.

 

NBA Τελευταία Νέα