Λέικερς 2020: Όλα τα πρωταθλήματα του ΝΒΑ που έχουν έναν αστερίσκο πάνω τους (pic & vids)

Λέικερς 2020: Όλα τα πρωταθλήματα του ΝΒΑ που έχουν έναν αστερίσκο πάνω τους (pic & vids)

Αντωνία Σπανού
Λέικερς 2020: Όλα τα πρωταθλήματα του ΝΒΑ που έχουν έναν αστερίσκο πάνω τους (pic & vids)

bet365

Υπάρχουν φωνές που λένε ότι οτι πρωτάθλημα του 2020 έχει έναν αστερίσκο πάνω του, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Υπάρχει μια... τάση που θέλει τους πρωταθλητές του ΝΒΑ να βρίσκονται υπό συζήτηση για τον τρόπο που έχουν κερδίσει τους τίτλους τους. Πρόσφατα ο Κέβιν Ντουράντ απάντησε στην κριτική που του γίνεται για τα δικά του πρωταθλήματα, στα οποία είχε βγει και MVP. Πολλά ακούγονται μετά από κάθε τίτλο και αυτή την φορά η κουβέντα έχει ανοίξει για τους Λέικερς.

Με την διακοπή του ΝΒΑ αρκετοί είχαν πει ότι αυτό το πρωτάθλημα ίσως να έχει έναν αστερίσκο πάνω του, αφού οι ομάδες εμφανίστηκαν αλλαγμένες και μετά από αποχή 3 μηνών στο Ορλάντο και την «φούσκα». Οι πρωταγωνιστές από την αρχή ξεκαθάρισαν ότι κανείς δεν πρόκειται να πει κάτι παραπάνω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλες φωνές.

Με αφορμή τους Λέικερς το buzz θυμήθηκε τα υπόλοιπα πρωταθλήματα που είχαν ένα ερωτηματικό πάνω τους. Το 2019 οι Ράπτορς κέρδισαν τον τίτλο κόντρα στους αποδεκατισμένους Ουόριορς, που έπαιξαν χωρίς τον KD και τον Τόμπσον, το 2015 οι Ουόριορς πήραν τον τίτλο κόντρα στο Κλίβελαντ που έπαιζε χωρίς τον Ίρβινγκ και τον Λοβ, ενώ το 1989 οι Πίστονς πήραν τον τίτλο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάτζικ Τζόνσον.

Από τους... αστερίσκους δεν λείπει ούτε ο Τζόρνταν, με φάση από το 1997 και επιθετικό φάουλ που δεν σφυρίχτηκε το 1998.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν, μετά από έναν τίτλο, αλλά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, οι πρωταθλητές έχουν περάσει πολλά και έχουν φτάσει δίκαια μέχρι την κατάκτηση.

Διαβάστε ακόμα:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα