Οι Λέικερς θέλουν την επιστροφή του Τζόρνταν Κλάρκσον! (vid)

Οι Λέικερς θέλουν την επιστροφή του Τζόρνταν Κλάρκσον! (vid)

Gazzetta team
Οι Λέικερς θέλουν την επιστροφή του Τζόρνταν Κλάρκσον! (vid)

bet365

Οι Λος Άντζελες Λέικερς θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ τους με ελεύθερους παίκτες. Ο Τζόρνταν Κλάρκσον είναι ένας απ' αυτούς!

Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε, μα οι Λος Άντζελες Λέικερς κοιτούν ήδη το επόμενο. Και για να το κάνουν, θα πρέπει να αλλάξουν το ρόστερ τους.

Σύμφωνα με το ESPN, οι Λέικερς θέλουν να αποκτήσουν κάποια μικρά σε αξία συμβόλαια, προκειμένου να αποκτήσουν βάθος στον πάγκο τους.

Ποιοι είναι οι στόχοι τους; Κάποιοι είναι εξαιρετικά αξιόλογοι. Όπως ο άλλοτε Λέικερ, Τζόρνταν Κλάρκσον, ο οποίος διένυσε μία εξαιρετική χρόνια στη Γιούτα και πλέον ως ελεύθερος αναζητεί την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Επίσης, στο στόχαστρο βρίσκονται οι Νέρλενς Νοέλ (ελεύθερος από την Οκλαχόμα), Τζεφ Τιγκ (ελεύθερος από την Ατλάντα), Ντι Τζέι Όγκουστιν (ελεύθερος από το Ορλάντο) και Μορίν Χάρκλες (ελεύθερος από τους Νικς) .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα