Πίπεν: «ΛεΜπρον ή Ντέιβις για MVP; Νομίζω θα πάω με τον ΛεΜπρον» (vid)

Αντωνία Σπανού
Πίπεν: «ΛεΜπρον ή Ντέιβις για MVP; Νομίζω θα πάω με τον ΛεΜπρον» (vid)

bet365

Η συζήτηση στο ESPN ήταν για τον MVP των Τελικών και ο Σκότι Πίπεν πήρε θέση υπέρ του ΛεΜπρον.

Η αλήθεια είναι ότι αν οι Λέικερς τελειώσουν την σειρά με τους Χιτ και πάρουν το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο να αναδείξεις τον MVP των Τελικών.

Από την μια ο ΛεΜπρον Τζέιμς που είναι ξεκάθαρα ο ηγέτης της ομάδας και την οδήγησε μέχρι εδώ, με μερικές καταπληκτικές εμφανίσεις και από την άλλη ο Άντονι Ντείβις που έχει και αυτός τεράστιο μερίδιο ευθύνης.

O AD είναι η κολώνα της άμυνας των Λέικερς, ενώ βοηθά και μπροστά, ενώ ο «Βασιλιάς» είναι ο οδηγός μέχρι αυτό το σημείο.

Στο ESPN συζητήθηκε το θέμα και ο Σκότι Πίπεν πήρε θέση υπέρ του ΛεΜπρον: «Πρέπει να υποκλιθώ στον ΛεΜπρον. Ο τρόπος με τον οποίο οδηγεί την ομάδα του είναι εκπληκτικός. Είναι 17 χρόνια στην λίγκα και οδηγεί την ομάδα του και πολλές κατηγορίες, η ηγεσία του, η θέληση του, η κυριαρχία του, όλα όσα τον παρακινούν».

Εκτός από τον θρύλο των Μπουλς και οι υπόλοιποι σχολιαστές συμφώνησαν ότι ο ΛεΜπρον θα είναι αυτός που θα πάρει τον τίτλο του MVP. Τα συνολικά ρεκόρ του «Βασιλιά» είναι μοναδικά, θα είναι ο πρώτος στην ιστορία με πρωταθλήματα με 3 διαφορετικές ομάδες και η ιστορία που γράφει είναι από άλλο επίπεδο.

Δείτε το βίντεο με την συζήτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα