Ντόντσιτς: «Πιο εύκολα σκοράρεις στο ΝΒΑ παρά στην Ευρώπη» (vid)

Ντόντσιτς: «Πιο εύκολα σκοράρεις στο ΝΒΑ παρά στην Ευρώπη» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ντόντσιτς: «Πιο εύκολα σκοράρεις στο ΝΒΑ παρά στην Ευρώπη» (vid)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και σχολίασε πως στο ΝΒΑ είναι πιο εύκολο να σκοράρει κάποιος, σε σχέση με την Ευρώπη.

Ο νεαρός άσος των Μάβερικς έκανε ακόμα μια σπουδαία σεζόν στο ΝΒΑ και μαζί έκανε και την πρώτη του συμμετοχή στα playoffs. Ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 28.8 πόντους κατά μέσο όρο και είχε και 42 πόντους στο ντεμπούτο του στα playoffs στο ΝΒΑ. Όλα αυτά μοιάζουν αρκετά εντυπωσιακά, με τον Λούκα πάντως να έχει εμπειρία, αφού πριν βρεθεί στα 19 του στον «μαγικό» κόσμο, είχε προλάβει να βγει MVP στην Euroleague.

Ο Ντόντσιτς παραδέχτηκε σε δήλωση του ότι σκοράρεις πιο εύκολα στο ΝΒΑ, παρά στην Ευρώπη και φαίνεται πως αυτή την διαφορά την απολαμβάνει ο νεαρός, που πάντως και στην Euroleague δεν έδειξε να δυσκολεύεται ιδιαίτερα. Είναι μεγάλος παίκτης ο Λούκα είτε στην Ευρώπη, είτε στο ΝΒΑ και το αποδεικνύει μέσα στο παρκέ.

Luka says it’s easier to score in the NBA compared to Europe He averaged 28.8 PPG this season and dropped 42 PTS in his playoff debut, a new record! Thoughts?

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα