Οι Θάντερ έχουν 15 πικς πρώτου γύρου από το 2020 μέχρι το 2026

Οι Θάντερ έχουν 15 πικς πρώτου γύρου από το 2020 μέχρι το 2026

Αντωνία Σπανού
Οι Θάντερ έχουν 15 πικς πρώτου γύρου από το 2020 μέχρι το 2026

bet365

Μπορεί η φετινή σεζόν να ήταν περίεργη για τους Θάντερ, αλλά ευτυχώς μπορούν να κοιτούν με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον.

Η σεζόν για τους Θάντερ μπορεί να έχει πολλές ερμηνείες και να χαρακτηριστεί με πολλούς τρόπους. Από εκεί που δεν τους πίστευε κανείς και ξεκίνησαν ως το απόλυτο αουτσάιντερ, με ελάχιστες πιθανότητες για τα playoffs, άλλαξαν τα δεδομένα. Ο Κρις Πολ έδεσε με τους νεότερους και όλοι μαζί κατάφεραν στο τέλος να είναι πετυχημένοι.

Μετά το αποκλεισμό από τους Ρόκετς στο Game 7, οι σειρήνες για τον Πολ άρχισαν να ηχούν και ακολούθησε και η διακοπή της συνεργασίας με τον Μπίλι Ντόνοβαν, ο οποίος είναι ο νέος προπονητής των Μπουλς. Μπορεί αυτή η εξέλιξη να... ξένισε κάποιους, αλλά σίγουρα δεν προβληματίζει ιδιαίτερα τους Θάντερ. Και αυτό γιατί τα μελλοντικά τους πικς τους κάνουν να κοιτούν το μέλλον με απόλυτη αισιοδοξία.

Μέχρι και το 2026 η Οκλαχόμα έχει 15 draft picks πρώτους γύρου, με αυτό το δεδομένο να κάνει το μέλλον τους λαμπρό. Αν καταφέρουν να επιλέξουν έναν παίκτη που έχει πιθανότητες να γίνει σταρ μπορούν να φέρουν κι άλλους και να φτιάξουν μια ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους. Με αυτά τα 15 πικς οι Θάντερ έχουν βάλει την ομάδα τους σε απίστευτα πλεονεκτική θέση. Βέβαια, η πρόκληση για την Οκλαχόμα είναι να κάνει τους παίκτες να μείνουν εκεί, αφού τα τελευταία χρόνια όλοι οι μεγάλοι σταρ έχουν φύγει.

 

NBA Τελευταία Νέα