Νάγκετς - Κλίπερς 85-96

Φώτης Καρακούσης
Νάγκετς - Κλίπερς 85-96

bet365

Με τον Λέοναρντ να κάνει τα πάντα σε άμυνα και επίθεση οι Κλίπερς επικράτησαν των Νάγκετς με 96-85, έκαναν το 3-1 και βρίσκονται μία νίκη μακριά από τον τελικό της Δύσης.

Στα δύσκολα και εκεί που η μπάλα... καίει, φαίνονται οι μεγάλοι παίκτες και ο Καουάι Λέοναρντ δεν είναι απλά μεγάλος, αλλά τεράστιος. Ο φόργουορντ των Κλίπερς έδειξε και απέναντι στους Νάγκετς γιατί θεωρείται από τους καλύτερους στον κόσμο, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 96-85. Μια νίκη που την φέρνει στο 3-1 και θέλει πλέον ακόμα μία για να μπορέσει να βρεθεί στον τελικό της Δύσης. Οι Κλίπερς ήταν καλύτεροι σε όλοι την διάρκεια του αγώνα και μπορεί η διαφορά να είναι στους 11, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Νάγκετς δεν απείλησαν ποτέ την ομάδα του Λος Άντζελες. Έτσι το τελικό 85-96 ήρθε εύκολα.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εντυπωσιακός Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος είχε 30 πόντους, αλλά δεν έμεινε βέβαια εκεί. Κατέβασε 11 ριμπάουντ, έδωσε 9 ασίστ και έχασε για μία ασίστ το triple double, έριξε 2 τάπες, έκλεψε 4 φορές την μπάλα από τον αντίπαλό του και υπέπεσε μόλις σε 1 φάουλ. Απλά μαγικός, Δίπλα του ο Χάρελ με 15. Για τους ηττημένους που τα περίμεναν όλα από τον Γιόκιτς, ο Σέρβος σέντερ είχε 26 πόντους και 11 ριμπάουντ, ο Μάρεϊ ακολούθησε με 18 και Πόρτερ είχε 15.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα