Λέικερς: Υπέρ της απόφασης των παικτών της και η ιδιοκτήτρια των Λέικερς (pic)

Gazzetta team
Λέικερς: Υπέρ της απόφασης των παικτών της και η ιδιοκτήτρια των Λέικερς (pic)

bet365

Υπέρ της απόφασης των παικτών της να μην αγωνιστούν στο ματς με Μπλέιζερς τάχθηκε η ιδιοκτήτρια των Λέικερς, Τζίνι Μπας.

Ο ένας μετά τον άλλων οι ιδιοκτήτες των ομάδων του NBA τάσσονται στο πλευρό των παικτών για την απόφασή τους να μην αγωνιστούν λόγω της αστυνομικής βίας που επικρατεί στις ΗΠΑ. Μια απόφαση που αρχικά πήραν οι Μπακς, ακολούθησαν οι παίκτες και των άλλων ομάδων με την Λίγκα να αναβάλλει τα σημερινά παιχνίδια.

Για τους Μπακς οι ιδιοκτήτες των... ελαφιών τάχθηκαν υπέρ των παικτών, όπως έκανε και η πρώτη κυρία των Λέικερς. Συγκεκριμένα η ιδιοκτήτρια των... λιμνάνθρωπων, Τζίνι Μπας ανέφερε σχετικά: «Ήμουν ενθουσιασμένη που μας έβλεπα να παίζουμε και ήλπιζα να τελειώσουμε τη σειρά με τους Μπλέιζερς, αλλά υποστηρίζω τους παίκτες μας, σήμερα και πάντα. Μετά από 400 και πλέον χρόνια βίας, ρατσισμού και αδικίας, όλοι πρέπει να συνεργαστούμε για να πούμε πως αρκετά πια!».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED