Κάρτερ: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω χωρίς ταυτότητα»! (vid)

Κάρτερ: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω χωρίς ταυτότητα»! (vid)

Gazzetta team
Κάρτερ: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω χωρίς ταυτότητα»! (vid)

bet365

Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβόλησαν πισώπλατα τον Αφροαμερικανό Τζέικομπ Μπλέικ μπροστά στα τρία παιδιά του έχει σοκάρει τις ΗΠΑ και ο Βινς Κάρτερ παραδέχτηκε ότι φοβάται να κυκλοφορήσει χωρίς ταυτότητα.

Αστυνομικοί πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον Τζέικομπ Μπλέικ, προκαλώντας εκ νέου κύμα οργής και μαζικών διαδηλώσεων στις ΗΠΑ.

Οι παίκτες των Σέλτικς και των Ράπτορς έχουν φτιάξει κοινό μέτωπο ώστε να μην «κατέβουν» να παίξουν στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά της Ανατολής ενώ ο Βινς Κάρτερ παραδέχθηκε σε συνέντευξη του:

«Βγαίνω έξω για να τσεκάρω το γραμματοκιβώτιο ή να πετάξω τα σκουπίδια, βλέποντας αστυνομικούς να κάνουν ελέγχους στη γειτονιά και υπάρχει δισταγμός. Πλέον κουβαλάω την ταυτότητα μου στην τσέπη. Απλώς, σε περίπτωση που γίνει κάτι. Δεν έχει να κάνει με το ότι ίσως με ξέρουν ή οτιδήποτε άλλο, όχι... Έχει να κάνει με τον φόβο! Βγαίνω έξι κι αναρωτιέμαι "έχω την ταυτότητα μου στο πορτοφόλι;" σε περίπτωση που γίνει κάτι. Αυτό είναι πρόβλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα