ΒανΒλίτ για τον πυροβολισμό του Μπλέικ: «Μας νοιάζει ή μόνο θα φοράμε μπλουζάκια Black Lives Matter;» (vid)

Gazzetta team
ΒανΒλίτ για τον πυροβολισμό του Μπλέικ: «Μας νοιάζει ή μόνο θα φοράμε μπλουζάκια Black Lives Matter;» (vid)

bet365

Ο Φρεντ ΒανΒλιτ δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει για τα ημιτελικά της Ανατολής κόντρα στους Σέλτικς και στάθηκε στη νέα επίθεση που δέχθηκε μαύρος άνδρας στο Ουισκόνσιν.

Πριν από μία μέρα έλαβε χώρα ένα νέο σκηνικό αστυνομικής βίας στην Αμερική και δη στο Ουισκόνσιν, προκαλώντας την οργή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ήταν από τους πρώτους που πήραν θέση για το νέο περιστατικό, ενώ σειρά πήρε και ο Φρεντ ΒανΒλιτ των Τορόντο Ράπτορς.

Ο βραχύσωμος γκαρντ δεν θέλησε να ασχοληθεί με το Game 1 κόντρα στους Σέλτικς, αλλά να μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν και πάλι στις ΗΠΑ.

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος για τη πρόκριση και μετά είδαμε αυτό το συμβάν με τον πυροβολισμό του Τζέικομπ Μπλέικ. Αυτό και μόνο αλλάζει τα πράγματα. Απλά νιώθεις ότι αυτά που κάνεις δεν είναι τίποτα και ουσιαστικά δεν αλλάζουν τα πράγματα. Κατά κάποιον τρόπο εμείς είμαστε αυτοί με το μικρόφωνο στο στόμα, αλλά είμαστε καταπιεσμένοι και μας βαραίνει η ευθύνη. Σε ποιο σημείο δεν χρειάζεται να μιλάμε γι' αυτό; Θα τους κάνουμε όλους υπεύθυνους» σχολίασε ο ΒανΒλιτ και συνέχισε

«Τι είμαστε διατεθειμένοι να παρατήσουμε; Ενδιαφερόμαστε πραγματικά για όλα όσα συμβαίνουν ή είναι απλά είναι ωραίο να φοράμε ένα μπλουζάκι με το Black Lives Matters ή να υπάρχει στο παρκέ και να φαίνεται;» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του ΒανΒλιτ

 

NBA Τελευταία Νέα