Αντετοκούνμπο: Όταν ο Γιάννης τρελαίνεται την ώρα των αγώνων! (vids)

Αντετοκούνμπο: Όταν ο Γιάννης τρελαίνεται την ώρα των αγώνων! (vids)

Gazzetta team
Αντετοκούνμπο: Όταν ο Γιάννης τρελαίνεται την ώρα των αγώνων! (vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποβλήθηκε έπειτα από την κουτουλιά στον Μόριτζ Βάγκνερ και το gazzetta.gr θυμίζει τις περιπτώσεις που ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς... τρελάθηκε την ώρα των αγώνων!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετράει συνεχή limit ups στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο, φέτος διεκδικεί το βραβείο του MVP κι εκείνου του Αμυντικού της Χρονιάς, είναι εκείνος που οδηγεί εκ του ασφαλούς τους Μπακς ωστόσο... ξέφυγε στον αγώνα με τους Ουίζαρντς.

Στα 8:50 για το φινάλε του ημιχρόνου με την Ουάσινγκτον, ο Greek Freak αποβλήθηκε. Συγκεκριμένα, έκανε επιθετικό στον Μόριτζ Βάγκνερ όμως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του, του έριξε κουτουλιά και πήγε στα αποδυτήρια. Το Twitter ξεσάλωσε κάνοντας συγκρίσεις με την κουτουλιά του Ζιντάν στον Ματεράτσι στον τελικό του Μουντιάλ το 2006 και ο Αντετοκούνμπο παραδέχθηκε ότι έχασε το μυαλό του.

«Νομίζω ότι απλώς ήταν μία σειρά από βρώμικα χτυπήματα που το έχτισαν αυτό. Παίκτες να μου βάζουν τρικλοποδιά, να πέφτουν στα πόδια μου, να με κρατάνε, να με χτυπάνε. Όλα αυτά. Δεν έχω τίποτα με τον Βάγκνερ, απλώς σκεφτόμουν έχω όλα τα παιχνίδια που οι αντίπαλοί μου με χτυπάνε και έχασα το μυαλό μου για μία στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας για το συμβάν.

Ο Αντετοκούνμπο έχει κάνει καλή δουλειά στο να μένει συγκεντρωμένος και να καλμάρει τα νεύρα του, μολονότι δέχεται πολλά χτυπήματα κατά τη διάρκεια των αγώνων όμως έχει κι εκείνος τις κακές στιγμές του.

Ό,τι συνέβη για παράδειγμα τη σεζόν 2014-15, στη συντριβή των Μπακς από τους Μπουλς με 120-66 και τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια των playoffs. Ο αγώνας ήταν στη δεύτερη περίοδο, οι «Ταύροι» ήταν μπροστά στο σκορ με +30 πόντους (58-28) και στο 1:36 για τη λήξη, ο Μάικ Ντανλίβι τζούνιορ ήταν έτοιμος να σουτάρει για τρεις όμως ο Αντετοκούνμπο ήλθε κατά πάνω του και τον «γκρέμισε» δίχως πρόθεση να κόψει το σουτ!

Στην αμέσως προηγούμενη φάση, ο Ντανλίβι τον είχε πιάσει από τον λαιμό και τον έριξε στο παρκέ όμως οι διαιτητές δεν το αντιλήφθηκαν...

Τον Δεκέμβριο του 2018, ο τσαμπουκάς του Ενές Καντέρ με τον Αντετοκούνμπο στον αγώνα των Μπακς με τους Νικς είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Τούρκου! Ο Αντετοκούνμπο, σε μια προσπάθεια του, δέχθηκε σκληρό χτύπημα από τον σέντερ των Νεοϋορκέζων το οποίο όμως δεν χρεώθηκε φάουλ, με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθεί στους διαιτητές. Αυτό δεν άρεσε στον Καντέρ, ο οποίος κόλλησε το πρόσωπο του στο πρόσωπο του Γιάννη κι άρχισε να του λέει κάποια «γαλλικά»...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντετοκούνμπο: «Έχασα το μυαλό μου, λάθος μου»! (vid)

Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης μιμήθηκε τον Ζιντάν»! (pics & vids)

Θυμηθείτε όλες τις στιγμές που ο Greek Freak ξέφυγε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα