Σίξερς - Σανς 117-130

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς - Σανς 117-130

bet365

Η μαγική πορεία των Σανς στη «Φούσκα του Ορλάντο» συνεχίζεται. Οι... ήλιοι επικράτησαν και των Σίξερς με 130-117, έκαναν το επτά στα επτά και έχουν βάσιμες ελπίδες να καταφέρουν να μπουν στα playoffs.

Και εκεί που προ κορονοϊού όλα για τους Σανς έδειχναν τελειωμένα αναφορικά με την πρόκριση της ομάδας στα playoffs, η παρέα του Ντέβιν Μπούκερ έχει καταφέρει να αλλάξει τα πάντα. Οι... ήλιοι δεν σταματούν να κερδίζουν και στην «Φούσκα του Ορλάντο» μετράνε το εντυπωσιακό επτά στα επτά. Τελευταίο τους θύμα οι Σίξερς τους οποίους και κέρδισαν με 130-117. Μια νίκη που τους φέρνει στο 33-39 και βρίσκονται μόλις μία ήττα πίσω από την όγδοη θέση της Δύσης. Στον αντίποδα οι Σίξερς έπεσαν στο 42-29, έχοντας προκριθεί βέβαια στα playoffs.

Ο αγώνας στο πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ντέρμπι με τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν κοντά, Στο δεύτερο οι τυπικά φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις σημαντικές απουσίες των Σίξερς (Εμπίντ, Σίμονς) και πήραν σχετικά άνετα την σημαντική γι' αυτούς νίκη. Πρώτος σκόρερ για ακόμα μία φορά ήταν ο Μπούκερ που σταμάτησε στους 35 πόντους, με τον Μπρίτζες να τον ακολουθεί με 24, τον Σάριτς να έχει 18 και τον Ρούμπιο 16. Για τους ηττημένους ο Μπαρκς είχε 23, ο Νέτο 22 και ο Σκοτ 17.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα