ΝΒΑ playoffs: «Κλείδωσαν» οι ομάδες της Ανατολής, «χαμός» στη Δύση! (pics)

Gazzetta team
ΝΒΑ playoffs: «Κλείδωσαν» οι ομάδες της Ανατολής, «χαμός» στη Δύση! (pics)

bet365

Στην ανατολική περιφέρεια ξεκαθάρισαν οι ομάδες που θα είναι στα playoffs, όχι, όμως, και στην δυτική, που γίνεται χαμός για την 8η θέση.

Μπορεί οι Ορλάντο Μάτζικ να ηττήθηκαν από τους Φιλαντέλφεια Σίξερς, ωστόσο με την ήττα των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (0-5, η πρώτη ομάδα της «φούσκας» που αποκλείεται) από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, προκρίθηκαν στα playoffs, κι έγιναν έτσι η τελευταία ομάδα που περνά στην επόμενη φάση του ΝΒΑ.

Από τις οκτώ ομάδες της Ανατολής, υπενθυμίζεται ότι οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχουν «κλειδώσει» την πρώτη θέση, με ρεκόρ 55-14.

Όσον αφορά την Δύση, επίσης οι Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς έχουν κάνει την κορυφή δικιά τους, ενώ... σφαγή θα γίνει για την και τελευταία θέση που παραμένει ανοιχτή.

Προς το παρόν, εκεί είναι οι Μέμφις Γκρίζλις (33-37) και ακολουθούν πίσω τους οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς (32-38), οι Σαν Αντόνιο Σπερς (30-38), οι Νιου Όρλεανς Πέλικανς (30-39), οι Φοίνιξ Σανς (30-39) και οι Σακραμέντο Κινγκς (29-40).

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα τερματίσει και αυτή που θα είναι , θα παίξουν μεταξύ τους, για να περάσει μία στα playoffs. Η 8η χρειάζεται μία νίκη για την πρόκριση, ενώ η 9η δύο. Αυτό το σύστημα γίνεται, επειδή οι ομάδες είχαν δώσει διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών πριν την παύση του ΝΒΑ.

Οι αντίπαλοι που έχουν ακόμα μπροστά τους

Μέμφις Γκρίζλις: Τορόντο Ράπτορς, Μπόστον Σέλτικς, Μιλγουόκι Μπακς
Πόρτλαντ Μπλέιζερς: Λος Άντζελες Κλίπερς, Φιλαντέλφεια Σίξερς, Ντάλας Μάβερικς, Μπρούκλιν Νετς
Σαν Αντόνιο Σπερς: Νιου Όρλεανς Πέλικανς, Χιούστον Ρόκετς, Γιούτα Τζαζ
Νιου Όρλεανς Πέλικανς: Σαν Αντόνιο Σπερς, Σακραμέντο Κινγκς, Ορλάντο Μάτζικ
Φοίνιξ Σανς: Μαϊάμι Χιτ, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Φιλαντέλφεια Σίξερς, Ντάλας Μάβερικς
Σακραμέντο Κινγκς: Χιούστον Ρόκετς, Νιου Όρλεανς Πέλικανς, Λος Άντζελες Λέικερς

 

NBA Τελευταία Νέα