Πόποβιτς: «Φοβερός ο Γιόκιτς, είναι ο Μόουζες Μαλόουν»

Γιώργος Κούβαρης
Πόποβιτς: «Φοβερός ο Γιόκιτς, είναι ο Μόουζες Μαλόουν»

bet365

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αποθέωσε τον Νίκολα Γιόκιτς και δεν δίστασε να τον συγκρίνει με τον... Μόουζες Μαλόουν!

Μετά την ήττα των Σπερς από τους Νάγκετς, ο τεχνικός του Σαν Αντόνιο έκανε ειδική αναφορά στον Σέρβο σέντερ του Ντένβερ, ο οποίος είχε τελειώσει το ματς με 25 πόντους, 11 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

«Οι νεαροί παίκτες της ομάδας μου που έπαιξαν απέναντι στον Γιόκιτς, δεν πίστευαν σε αυτό που έβλεπαν. Βγαίνει έξω και σουτάρει τρίποντα, ενώ παίρνει ριμπάουντ κάνοντας tip στον εαυτό του. Πρέπει να υπάρχει νόμος στο ΝΒΑ που να το απαγορεύει αυτό! Είναι μετενσάρκωση του Λάρι Μπερντ, είναι ο Μόουζες Μαλόουν. Μπορεί να μην πηδάει καθόλου αλλά μπορεί μπορεί να κάνει δύο-τρία συνεχόμενα tips στον εαυτό του και να πάρει τη μπάλα».

Και κατέληξε: «Αυτό δεν είναι τύχη. Το κάνει όλη την ώρα. Είναι εξαιρετικός στα ριμπάουντ και ο καλύτερος ψηλός πασέρ σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Πραγματικά είναι φοβερός παίκτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα