Ο ΛεΜπρον χρειάστηκε 903 παιχνίδια για να γίνει εξώφυλλο στο NBA2K και ο Ζάιον 19! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ο ΛεΜπρον χρειάστηκε 903 παιχνίδια για να γίνει εξώφυλλο στο NBA2K και ο Ζάιον 19! (pic)

bet365

Απίστευτο είναι το πόσο... εύκολα έγινε εξώφυλλο στο ΝΒΑ2Κ ο Ζάιον Ουίλιαμσον, ειδικά αν δει κάποιος την διαφορά του με τον ΛεΜπρον.

Το NBA2K για το 2021 ανακοίνωσε τα νέα εξώφυλλα του παιχνιδιού και σε αυτά θα είναι ο Λίλαρντ, ο Ζάιον Ουίλιαμσον και ο Κόμπι Μπράιαντ, στην έκδοση για τους θρύλους. Ο νεαρός ρούκι είναι ο πιο ελπιδοφόρος παίκτης της λίγκας, η οποία τον στηρίζει όσο κανέναν και αυτό φάνηκε και από το παιχνίδι.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς χρειάστηκε να παίξει στο ΝΒΑ 903 παιχνίδια πριν γίνει εξώφυλλο στο 2Κ14 και ο Ζάιον το έκανε αυτό έχοντας παίξει μόλις 19 παιχνίδια, αφού ξεκίνησε την πρώτη του σεζόν τραυματίας.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

NBA NEWS FEED