ΝΒΑ: Η λίγκα καθησυχάζει τους παίκτες για το restart

Gazzetta team
ΝΒΑ: Η λίγκα καθησυχάζει τους παίκτες για το restart

bet365

Σημαντική μερίδα των NBAers αντιδρά στην επανέναρξη της σεζόν και η λίγκα έσπευσε να τους καθησυχάσει.

Το ΝΒΑ ετοιμάζεται για την επανεκκίνηση στη Φλόριντα όμως στις τάξεις των παικτών επικρατούν διαφορετικές απόψεις σε ό,τι αφορά το restart στη λίγκα.

Η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ και οι ταραχές στις ΗΠΑ έκαναν αρκετούς να πιστέψουν πως θα φαινόταν άσχημος ο εγκλεισμός για τρεις μήνες ώστε να ψυχαγωγηθεί η μάζα και να μετριαστεί η οικονομική ζημιά της λίγκας.

Σύμφωνα με το ESPN, το συνολικό ποσό των απωλειών υπολογίζεται στα 1.2 δισεκατομμύρια δολάρια αν δεν γίνει το restart και ο εκπρόσωπος του ΝΒΑ, Μάικ Μπας απάντησε επισήμως στους προβληματισμούς των παικτών:

«Κατανοούμε τον προβληματισμό των παικτών και δουλεύουμε μαζί με την Ένωση των NBAers ώστε να βρούμε τη σωστή ισορροπία για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Στην τηλεδιάσκεψη της Παρασκευής που οργανώθηκε από τον Καϊρί Ίρβινγκ, μια εβδομάδα μετά από την αποδοχή της πρότασης για την διεξαγωγή τουρνουά με τη συμμετοχή 22 ομάδων, οι παίκτες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους σχετικά με τους περιορισμούς και τον κίνδυνο τραυματισμών, λόγω της μακράς αποχής από την αγωνιστική δράση. Έρχεται μια σημαντική εβδομάδα για τη λίγκα και την Ένωση Παικτών αφού θα διαμορφωθούν τα επίσημα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας για την επανεκκίνηση της σεζόν στο Ορλάντο».

 

NBA Τελευταία Νέα