«Στο Νο.24 του ντραφτ ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι»

«Στο Νο.24 του ντραφτ ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι»

Αντωνία Σπανού
«Στο Νο.24 του ντραφτ ο Αλεξέι Ποκουσέφκσι»

bet365

Το νέο mock draft του Bleacher Report έχει τον Αλεξέι Ποκουσέφκσι στον πρώτο γύρο και συγκεκριμένα στην 24η θέση.

Όλο και ανεβαίνει ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι στις εκτιμήσεις για το επερχόμενο ντραφτ, με τον νεαρό παίκτη του Ολυμπιακού να έχει πολύ καλές προοπτικές και τα καλά λόγια να μην λείπουν για εκείνον από τους Αμερικάνους εκτιμητές. Στο τελευταία mock draft που δημοσίευσε το Bleacher Report ο Ποκουσέφκσι βρίσκεται με άνεση στον πρώτο γύρο και συγκεκριμένα οι εκτιμήσεις τον θέλουν στην 24η θέση και την επιλογή από τους Τζαζ.

Όπως αναφέρεται: «Ο Ποκουσέφσκι ίσως να πρέπει να πάει νωρίτερα στην Αμερική για να τον δουν και από κοντά πριν το ντραφτ. Πάντως, άσχετα από αυτό υπάρχει θέληση, από τους GM να τζογάρουν μαζί του. Η αδύνατη φιγούρα του προβληματίζει, αλλά η ικανότητα του στο σουτ, στην πάσα και στην άμυνα φαντάζουν πολύ χρήσιμες για το μπάσκετ της δεκαετίας που έρχεται».

Στην κορυφή και το Νο.1 βρίσκεται ο ΛαΜελο Μπολ, στο Νο.2 είναι ο Έντουαρντς, ενώ την πρώτη τριάδα ολοκληρώνει ο Τζέιμς Ουάισμαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα