Από τον κορονοϊό στην επιστροφή: 3 μήνες χρειάστηκε το ΝΒΑ για να βρει λύσεις! (pic)

Αντωνία Σπανού
Από τον κορονοϊό στην επιστροφή: 3 μήνες χρειάστηκε το ΝΒΑ για να βρει λύσεις! (pic)

bet365

Από την ημέρα που σταμάτησε το ΝΒΑ μέχρι και σήμερα που όλοι συμφώνησαν στο πλάνο επιστροφής, πολλά χρειάστηκε να γίνουν για να βρεθεί λύση.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το ΝΒΑ, όπως και όλη η αθλητική δραστηριότητα του πλανήτη, χτυπήθηκε πολύ άσχημα ως αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού. Η πανδημία ταξίδεψε σε όλο τον πλανήτη, οι χώρε σοκάρονταν και έψαχναν λύσεις και η μία λύση που οι περισσότεροι επέλεξαν είναι το lock down και το πάγωμα της ζωής μας.

Η λίγκα δεν είχε κάποια διαφορά σε αυτό, αφού στο πρώτο θετικό κρούσμα τα πάντα σταμάτησαν και δεν θα αρχίσουν μέχρι την 31η του Ιούλη, όπου και άπαντες εύχονται να πάνε όλα καλά και να έχουμε δράση. Για να φτάσουμε σε σημείο επιστροφής πολλά έγιναν και ο Άνταμ Σίλβερ χρειάστηκε περίπου 3 μήνες διαβουλεύσεων για να φτάσει σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο.

Από τις 11 του Μάρτη όπου ο Ρούντι Γκομπέρ βγήκε θετικός σε Covid-19 και τα πάντα σταμάτησαν, φτάσαμε στις 20 Μαρτίου όπου έκλεισαν όλες οι εγκαταστάσεις των ομάδων και από εκεί στις 17 Απριλίου ο Άνταμ Σίλβερ βγήκε και τόνισε ότι όλα είναι ανοιχτά για την συνέχεια της λίγκας.

Στις 15 Μαϊού οι παίκτες ενημερώθηκαν ότι η επιταγή που θα λάβουν θα είναι μειωμένη κατά 25% και κάπου εκεί άρχισαν να «σκάνε» και άλλες οικονομικές πληγές της λίγκας, όπως ότι χρωστάει δύο ενοίκια για τα ακίνητα του ΝΒΑ Store.

Και κάπως έτσι φτάσαμε στην 4η ημέρα του Ιούνη για να ψηφίσουν οι ιδιοκτήτες το σχέδιο με τις 22 ομάδες που θα μαζευτούν στο Ορλάντο για 8 παιχνίδια κανονικής διάρκειας και playoffs, σε μια σεζόν που θα φτάσει μέχρι και τις 12 Οκτώβρη.

 

NBA Τελευταία Νέα