Ψηφίσατε: Οριακά δεν συμφωνείτε με την λίστα των κορυφαίων του ESPN! (pic)

Ψηφίσατε: Οριακά δεν συμφωνείτε με την λίστα των κορυφαίων του ESPN! (pic)

bet365

Σας δώσαμε την δυνατότητα να ψηφίσετε για το αν συμφωνείτε με την λίστα του ESPN για τον κορυφαίο όλων των εποχών και μάλλον υπάρχουν αμφιβολίες για την τελική επιλογή.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα ! |21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το ESPN έχει ανοίξει και πάλι, πιο έντονα από ποτέ, την συζήτηση για τον καλύτερο όλων των εποχών. Με τον Τζόρνταν να έχει «κλέψει» όλο το ενδιαφέρον αυτές τις ημέρες εξαιτίας του «The Last Dance» το ESPN έβγαλε την λίστα με τους κορυφαίους και η τελική 10άδα είναι προς συζήτηση.

Στην κορυφή είναι ο Μάικλ Τζόρνταν, στο Νο.2 ο ΛεΜπρον Τζέιμς και στο Νο.3 είναι ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Μπιλ Ράσελ και «Μάτζικ» ακολουθούν στην λίστα και δημιουργούν την πρώτη πεντάδα, ενώ στην 6η θέση είναι ο Τσάμπερλεϊν, ακολουθεί ο Μπερντ, ο Τιμ Ντάνκαν είναι στο Νο.7, Κόμπι και Σακίλ κλείνουν την 10άδα.

Εμείς ρωτήσαμε τους αναγνώστες του gazzetta.gr αν συμφωνούν με την τελική 10άδα και τα αποτελέσματα ανοίγουν και πάλι την κουβέντα. Τα ποσοστά είναι μοιρασμένα με το «όχι» να επικρατεί με 51% και το «ναι» να ακολουθεί με 49%. Σίγουρα οι 10 θέσεις είναι πολλές για να κριθούν, αλλά φαίνεται πως μέσα σε αυτές υπάρχουν διαφωνίες.

 

NBA Τελευταία Νέα