Μάτζικ: «Γι' αυτό ο Κόμπι ήταν ό,τι πλησιέστερο στον Τζόρνταν!» (vid)

Νίκος Καρφής
Μάτζικ: «Γι' αυτό ο Κόμπι ήταν ό,τι πλησιέστερο στον Τζόρνταν!» (vid)

bet365

O Mάτζικ Τζόνσον εξήγησε τον λόγο που ο Κόμπι Μπράιαντ ήταν ότι πλησιέστερο έχει υπάρξει στον Μάικλ Τζόρνταν.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στην γειτονιά των αγγέλων, όμως η παρακαταθήκη που άφησε στο μπάσκετ θα τον έχουν για πάντα στο Πάνθεον του αθλήματος.

Ακόμα ένας θρύλος των Λέικερς, ο Μάτζικ Τζόνσον μίλησε για τον Black Mamba και στάθηκε στον λόγο που τον κάνουν ότι πιο πλησιέστερο έχει υπάρξει στον Μάικλ Τζόρνταν.

«Ο Κόμπι θαύμαζε και σεβόταν στον Μάικλ με έναν ξεχωριστό τρόπο που του πήρε πολλές κινήσεις. Ο Κόμπι είναι εκείνος που πλησίασε περισσότερο από κάθε άλλον τον Μάικλ. Επειδή μπορούσε να σκοράρει όπως ο Μάικλ. Είχε το ίδιο ρεπερτόριο, την ίδια συμπεριφορά. Ήθελε να σου βάλει το πόδι στο λαιμό και να σε καταστρέψει πνευματικά και σωματικά σαν τον Μάικλ. Ήθελε να έχει και 6 πρωταθλήματα σαν τον Τζόρνταν. Έφτασε κοντά αλλά ποτέ δεν πήρε αυτό το 6ο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Μάτζικ στο ESPN.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα