Μπούκερ, Λίλαρντ, Σίμονς: Ποιος παίκτης μπορεί να ζητήσει ανταλλαγή; (poll)

Μπούκερ, Λίλαρντ, Σίμονς: Ποιος παίκτης μπορεί να ζητήσει ανταλλαγή; (poll)

bet365

Το ΝΒΑ έχει σταματήσει, κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αρκετοί παίκτες να έχουν πάρει διαφορετικές αποφάσεις επιστρέφοντας.

Το ΝΒΑ έριξε απότομα αυλαία και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το αν θα επιστρέψει, πότε και με ποια μορφή. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για αρκετούς παίκτες η σεζόν να έχει τελειώσει, αν για παράδειγμα πάμε κατευθείαν στα playoffs. Τα ρεκόρ που έγιναν φέτος δεν είναι και λίγα και παίκτες έλαμψαν.

Το θέμα και η συζήτηση είναι ότι αρκετοί έλαμψαν σε... κακές ομάδες και η σκέψη του να ζητήσουν κάποιο trade μπορεί να τριγυρνά στο μυαλό τους. Τα δεδομένα είναι πολλά και διαφορετικά για τον καθένα και μπορεί να μην γίνει ποτέ, αλλά το gazzetta.gr σας δίνει επιλογές για παίκτες που θα μπορούσαν να σκεφτούν τις επιλογές του και κάποια στιγμή να ζητήσουν να αλλάξουν ομάδα.

Ζακ ΛαΒιν - Μπουλς

Ο Ζακ ΛαΒιν έχει δηλώσει πολλές φορές πιστός στρατιώτης των «Ταύρων», αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της. Η σεζόν του ΛαΒιν ήταν εξαιρετική, αλλά της ομάδας του όχι κάτι που του στέρησε και την συμμετοχή του στο «All Star Game». Οι αλλαγές πάντως στο στρατόπεδο του Σικάγο ίσως φέρουν μια ηρεμία πλέον, αφού πριν από αυτές όλα ήταν στον αέρα.

Ντέβιν Μπούκερ - Σανς

Ακόμα ένας παίκτης που λάμπει σε μια κακή ομάδα. Ο Ντέβιν Μπούκερ είναι ο απόλυτος ηγέτης, έχει μεγαλώσει και κάνει σπουδαία πράγματα μέσα στο παρκέ, σε μια ομάδα που δυσκολεύεται να τον βοηθήσει να λάμψει και να έχει αποτέλεσμα. Ο Μπούκερ είναι ακόμα ένας παίκτης που μπορεί να ζητήσει να πάει κάπου αλλού, όπου θα έχει και βοήθεια σε όσα κάνει.

Τρέι Γιανγκ - Χοκς

Ο Γιανγκ είναι μια διαφορετική περίπτωση, αφού μετρά μόλις δύο χρόνια στο ΝΒΑ. Στους Χοκς γράφει ιστορία με εκπληκτικές εμφανίσεις, μαζί με τον Ντόντσιτς τραβάνε τα βλέμματα, αλλά είναι απελπιστικά μόνος του. Οι Χοκς δεν είναι καλή ομάδα και οι εμφανίσεις του Γιανγκ συνήθως... πέφτουν στο κενό. Κανείς δεν ξέρει πως θα σκεφτεί ο πιτσιρικάς, αλλά οι συζητήσεις για το πόσο μόνος δείχνει έχουν αρχίσει και οι φωνές δυναμώνουν, σε κάθε εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μπράντλεϊ Μπιλ - Ουίζαρντς

Ακόμα ένας παίκτης που δηλώνει πιστός σε μια ομάδα, αλλά... Ο Μπιλ φέτος και μέχρι την διακοπή έκανε μυθική σχεδόν σεζόν, τα νούμερα του μπαίνουν δίπλα σε εκείνα μύθων του αθλήματος και όλα αυτά γίνονται στους Ουίζαρντς, που έχουν δείξει ότι έχουν ταβάνι. Πολλές φορές έχει γίνει κουβέντα για το μέλλον του, ο Μπιλ πάντα δηλώνει πως το να πηδάς από το πλοίο είναι η εύκολη λύση, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν και κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το όριο του.

Κάιλ Κούζμα - Λέικερς

Δεν είναι ίδια η περίπτωση του Κάιλ Κούζμα με τους παραπάνω. Ο Κούζμα έχει βρεθεί στους Λέικερς, έμεινε και στα άσχημα και στα καλά, αλλά δεν μπορεί να βρει ρόλο, ειδικά φέτος και δυσκολεύεται να δείξει το ταλέντο του. Πολλές φορές έχει μπει στην κουβέντα για κάποιο trade, αλλά ίσως έχει έρθει η ώρα από μόνος τους να κάνει το βήμα και να ζητήσει να πάει σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα ξεφύγει από τον χαρακτηρισμό του ταλέντου και θα δείξει τι μπορεί να κάνει.

Ντάμιαν Λίλαρντ - Μπλέιζερς

Ένας παίκτης απόλυτος ηγέτης στην ομάδα του και που χρεώνεται όλες τις επιτυχίες των Μπλέιζερς. Το μόνο κακό είναι ότι οι επιτυχίες αυτές έχουν... όριο. Δεν έχει εκφράσει ποτέ την επιθυμία να φύγει από το Πόρτλαντ, είναι θεός εκεί, αλλά τα χρόνια περνούν και δείχνει το ταλέντο του να... χαραμίζεται. Ο Λίλαρντ είναι παίκτης κλάσης και ίσως μια άλλη ομάδα να τον βοηθούσε να πρωταγωνιστήσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Καρλ Άντονι Τάουνς - Τίμπεργουλβς

Βρέθηκε με το ένα πόδι εκτός και με την ανακοίνωση να είναι στην άκρη της... γλώσσας του, αλλά οι Λύκοι του έφεραν τον κολλητό του Ράσελ και όλα δείχνουν να παίρνουν άλλο δρόμο. Ο Τάουνς παλεύει μόνος του σε μια κακή ομάδα, βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Ο Ράσελ έχει ταλέντο, αλλά δεν άλλαξε και πολλά και μένει να δούμε αν όλοι μαζί θα αποφασίσουν να κάνουν μια νέα αρχή και δεν θα χρειαστεί ο Τάουνς να συνεχίσει να κοιτάει μακρυά από την Μινεσότα.

Μπεν Σίμονς - Σίξερς

Κακή χρονιά για τους Σίξερς η φετινή, που πάντως έμειναν μέσα στους στόχους τους μέχρι και πριν την διακοπή. Σίμονς και Εμπίντ δεν φαίνονται ικανοί να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες και βλέπουν και αυτοί τον χρόνο να περνάει. Είναι πιο αγαπητός στην Φιλαντέλφια από τον Εμπίντ, αλλά οι δυο τους πρέπει να βρουν έναν τρόπο να πάνε την ομάδα τους ένα βήμα μπροστά, ώστε να μην ψάξουν άμεσα άλλες λύσεις.

 

NBA Τελευταία Νέα