«Ο ΛεΜπρόν είχε δυσκολότερο έργο από τον Τζόρνταν στους τελικούς»

Νίκος Καρφής
«Ο ΛεΜπρόν είχε δυσκολότερο έργο από τον Τζόρνταν στους τελικούς»

bet365

O δημοσιογράφος και αναλυτής του ESPN, Stephen A. Smith τόνισε πως ο δρόμος του ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε δυσκολότερο έργο στους τελικούς από τον Μάικλ Τζόρνταν.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το Last Dance κλέβει την παράσταση, καθώς όλος ο κόσμος ασχολείται ξανά με τον Μάικλ Τζόρνταν και τους Μπουλς.

Φυσικά οι συγκρίσεις ανάμεσα στον Air και τον ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν σταματούν, με τον Stephen A. Smith να τονίζει πως ο Βασιλιάς έχει δυσκολότερο έργο στους τελικούς από τον MJ.

«O ΛεΜπρόν είχε πιο δύσκολο έργο στους τελικούς από τον Τζόρνταν. Ο MJ πρώτα νίκησε τους Λέικερς του Μάτζικ, όμως οι Καρίμ, Ουόρθι και Σκοτ δεν ήταν στην καλύτερη τους εποχή, Είχαν τον Ντίβατς και τον Κάμπε. Μετά κοντραρίστηκε με τον Ντρέξλερ. Αγαπώ τον Ντρέξλερ, αλλά δεν ήταν στο επίπεδο στο Τζόρνταν. Μπάρκλεϊ, Τζόνσον, Μάγιερλι δεν μπορούσαν να τον απειλήσουν. Μετά ήταν ο Κέμπ με τον Πέιτον. Μόνο αυτούς είχε το Σιάτλ. Δεν ήταν στο επίπεδο του Σικάγο, όπως ούτε η Γιούτα με τον Μαλόουν και τον Στόκτον, αλλά και το pick n' roll τους.

Ο ΛεΜπρόν έπρεπε να νικήσει τους Ουόριορς, έχασε από τους Μάβερικς. Κοντραρίστηκε με τους Θάντερ των Ντουράντ, Χάρντεν και Ουέστμπρουκ που ήταν νέοι και σκληροί. Έπαιξε 2 φορές με το Σαν Αντόνιο. Είχε πιο δύσκολο δρόμο στους τελικούς. Αλλά αν κρίνω τον δρόμο για να φτάσει στους τελικούς, ο ΛεΜπρόν ήταν λες και βρισκόταν στον μήνα του μέλιτος. Εκεί ο Τζόρνταν είχε πιο δύσκολο έργο»

 

NBA Τελευταία Νέα