Χάρπερ: «Δεν μπορεί να συγκριθεί ο ΛεΜπρόν με τον Τζόρνταν!»

Νίκος Καρφής
Χάρπερ: «Δεν μπορεί να συγκριθεί ο ΛεΜπρόν με τον Τζόρνταν!»

bet365

O πρώην συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν στους Μπουλς, Ρον Χάρπερ τόνισε πως δεν πρέπει να συγκρίνουν τον ΛεΜπρόν με τον Air.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Aρκετός κόσμος και media στις μέρες μας προσπαθεί να προωθήσει το δίλημμα μεταξύ Τζόρνταν και ΛεΜπρόν για το ποιος είναι ο GOAT.

Ωστόσο ο πρώην συμπαίκτης του MJ στους Μπουλς, Ρον Χάρπερ έχει άλλη άποψη.

O τρεις φορές πρωταθλητής με τους ταύρους και 2 με τους Λέικερς ανέφερε στο Hoopshype πως είναι λάθος να συγκρίνει ο κόσμος τον Air με τον «Βασιλιά» και καλύτερο θα ήταν να τον βάζει δίπλα σε Μάτζικ Τζόνσον και Όσκαρ Ρόμπερτσον.

«Κάνουν λάθος σύγκριση. Όταν κοιτάς τον ΛεΜπρόν πρέπει να σκεφτείς τον Μάτζικ και τον Ρόμπερτσον. Μεγάλοι γκαρντ που μπορούσαν να κάνουν τα πάντα. Ένα πράγμα για το οποίο δεν δίνουν εύσημα στον MJ ήταν για την άμυνα του. Ο Τζόρνταν ήταν ένας φοβερός αμυντικός παίκτης. Ένας εκ των κορυφαίων ever στα γκαρντ. Δεν παίρνει πολλά credits για αυτό επειδή όλοι μιλούν για τους τρόπους που σκόραρε. Αλλά ο MJ είναι σπουδαίος αμυντικός επίσης. Δεν θα έβαζε τον ΜJ σε σύγκριση με τον ΛεΜπρόν», ήταν τα λόγια του βασικού μέλους του three-peat των ταύρων (1996-98).

 

NBA Τελευταία Νέα