Κορονοϊός: Παραδόθηκαν στα Σεπόλια μέρος των 10.000 μασκών - δώρο της οικογένειας Αντετοκούνμπο! (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Παραδόθηκαν στα Σεπόλια μέρος των 10.000 μασκών - δώρο της οικογένειας Αντετοκούνμπο! (pic)

bet365

Ένα μέρος από τις 10.000 μάσκες που έκανε δώρο η οικογένεια Αντετοκούνμπο παραδόθηκαν στα Σεπόλια και στον ΟΠΑΝΔΑ ( Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων) με σκοπό την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Βοήθεια στον Δήμο Ζωγράφου είχε αποφασίσει να προσφέρει η οικογένεια Αντετοκούνμπο, αφού δώρισε 10.000 μάσκες για τους κατοίκους της πόλης προκειμένου να προστατευθούν από τον κορονοϊό.

Σήμερα ένα μέρος από τις μάσκες έφτασε στα Σεπόλια όπως ανακοίνωσε και ο ΟΠΑΝΔΑ για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΟΠΑΝΔΑ για τις μάσκες που δώρισε η οικογένεια Αντετοκούνμπο

Στη γειτονιά των Σεπολίων παρέδωσε ο ΟΠΑΝΔ μέρος από τις μάσκες που του δώρισε η οικογένεια Αντετοκούνμπο. Η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου και ο Αντιπρόεδρος Γιούρκας Σεϊταρίδης βρέθηκαν, σήμερα 24.4, στο Ανοικτό Γήπεδο Σεπολίων και παρέδωσαν μάσκες στον πρόεδρο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Γιώργο Ρωμανέα, αλλά και στον πρόεδρο του ΑΟ Τρίτωνα, την ομάδα που ξεκίνησαν τα αδέλφια τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα, Νίκο Παπακώστα.

Αμέσως μετά μετέβησαν στο Δημοτικό Ιατρείο της περιοχής, όπου παρέδωσαν κι εκεί αριθμό μασκών στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. «Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο αποδεικνύει τον ανθρωπισμό της και την ευαισθησία της σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή που όλοι περνάμε και δεν ξεχνάνε το πως τους υποδέχτηκε η Αθήνα. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλη την οικογένεια για τη γενναιόδωρη προσφορά τους.» τόνισε η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

NBA NEWS FEED