Ουίλιαμς: «Οι Κλίπερς είναι ο τελευταίος μου σταθμός»

Ουίλιαμς: «Οι Κλίπερς είναι ο τελευταίος μου σταθμός»

Κάτια Πετροπούλου
Ουίλιαμς: «Οι Κλίπερς είναι ο τελευταίος μου σταθμός»

bet365

Ο Λου Ουίλιαμς είναι ευγνώμων στους Κλίπερς που τον «ζωντάνεψαν» ξανά και έκλεισε την πόρτα στις υπόλοιπες ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ έδωσε συνέντευξη στο «Sports Illustrated», στην οποία φάνηκε πως δεν θα προδώσει ποτέ την ομάδα του Λος Άντζελες, μετά από όσα έκανε για εκείνον.

Ο 33χρονος παίκτης είπε σχετικά: «Ποτέ μην τα παρατάς. Αυτή είναι η ιστορία μου με τους Κλίπερς. Ήμουν σε ένα σημείο της καριέρας μου, που σκεφτόμουν ότι ήμουν τελειωμένος. Ο κόουτς Ντοκ (Ρίβερς) και οι υπόλοιποι με αναζωογόνησαν ξανά και μου έδωσαν την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν, για να προχωρήσω μπροστά στην καριέρα μου. Και έζησα τα καλύτερά μου χρόνια με τους Κλίπερς».

Στη συνέχεια, φρόντισε να ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση πως «Αυτό είναι. Ακούστε, όλες οι ομάδες εκεί έξω, δεν παίζω για κανέναν άλλον μετά από αυτό. Αυτή είναι η τελευταία μου στάση. Ταυτίζομαι με αυτό το γκρουπ παικτών, ταυτίζομαι με το σύλλογο. Δεν βλέπω να το βρίσκω αυτό αλλού».

Βέβαια, πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι έχει τέσσερα χρόνια ακόμα στα παρκέ, ενώ το συμβόλαιό του στους Κλίπερς είναι εγγυημένο μέχρι το 2021.

 

NBA Τελευταία Νέα