Τραμπ: «Η επανέναρξη θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλαθλων» (vid)

Gazzetta team
Τραμπ: «Η επανέναρξη θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλαθλων» (vid)

bet365

Ο Ντόναλντ Τραμπ με δηλώσεις του εξήγησε ότι η επανέναρξη των επαγγελματικών αθλημάτων στις Η.Π.Α. θα γίνει χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Το πλάνο του Προέδρου των ΗΠΑ στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα σπορ στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και φυσικά και το ΝΒΑ είναι ο άδειες εξέδρες στα γήπεδα για την προστασία όλων.

«Θα ξεκινήσουν χωρίς την παρουσία φιλάθλων και θα είναι μόνο για την τηλεόραση. Όπως τις παλιές, καλές, ημέρες. Και θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό ώσπου θα έρχεται ο κόσμος σταδιακά στα γήπεδα. Μπορεί στην αρχή να κάθονται ανά δύο θέσεις και στο τέλος θα έχουμε και πάλι γεμάτα γήπεδα» ανέφερε ο Τραμπ και συνέχισε:

«Όταν εξαφανιστεί ο κορονοϊός τα γήπεδα θα είναι γεμάτα. Και θα απολαμβανουμε τα σπορ, όπως ακριβώς τα απολαμβάναμε και προ ιού. Οπότε όταν δεν θα υπάρχει πια ο ιός θα επανέλθουμε στην κανονικότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα