Η ιστορία από την βραδιά που ο Ουέιντ έγινε ντραφτ και ο Τζόρνταν πήγε να του δώσει λίγη... αγάπη!

Αντωνία Σπανού
Η ιστορία από την βραδιά που ο Ουέιντ έγινε ντραφτ και ο Τζόρνταν πήγε να του δώσει λίγη... αγάπη!

bet365

Ο Ουέιντ αποκάλυψε την μοναδική ιστορία από το πάρτι του την βραδιά που έγινε ντραφτ και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Μάικλ Τζόρνταν.

Ο Ντουέιν Ουέιντ αποκάλυψε μια εξαιρετική ιστορία στην οποία αφηγείται όσα έγιναν το βράδυ που έγινε ντραφτ και την εμφάνιση του Μάικλ Τζόρνταν σε αυτό.

«Μόλις είχα γίνει ντραφτ από τους Χιτ και πίσω στο Σικάγο έκαναν ένα πάρτυ για εμένα. Είμαι μέσα και ξαφνικά... σκάει. Θυμάμαι τον ξάδελφο μου να έρχεται και να μου λέει, 'Ο Τζόρνταν είναι εδώ. Δεν τον αφήνουν να μπει' και λέω, 'Το λες;Μη μου κάνεις πλάκα' και λέει, 'Φίλε, μιλάω σοβαρά. Ο Μάικλ Τζόρνταν είναι έξω με 50 ανθρώπους δεν τον αφήνουν να μπει.

Τρέξαμε στην πόρτα, εκεί που δεν τον άφηναν να μπει. Τους λέω, 'γιατί δεν αφήνετε να μπει ο Τζόρνταν' και κάποιος μου απαντάει, 'δεν πληρώνει'. Τρέχω έξω και εκεί είναι ο Τζόρνταν με μια μηχανή και με 30 τύπους γύρω του. Έτρεξα σε εκείνον. Είχα τρελαθεί, ήμουν παιδί. Και μου λέει,

'Ήθελα να περάσω και να σου δώσω λίγη αγάπη. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου'. Και εγώ του λέω, 'Φίλε σε ευχαριστώ που ήρθες.' Δεν μπορούσα να το πιστέψω. 'Ευχαριστώ που ήρθες. Θες να έρθεις μέσα;' Και απαντάει, 'Είμαστε εντάξει. Απλά ήρθα να σου δώσω λίγη αγάπη' και έφυγε με την μηχανή του».

 

NBA Τελευταία Νέα