Ψηφίσατε: Λιγότερα πρωταθλήματα, στους Μπουλς του Τζόρνταν, ο ΛεΜπρον! (pic)

Αντωνία Σπανού
Ψηφίσατε: Λιγότερα πρωταθλήματα, στους Μπουλς του Τζόρνταν, ο ΛεΜπρον! (pic)

bet365

Καμία στήριξη και καμιά αποδοχή δεν έλαβε ο ΛεΜπρον Τζέιμς και στην θεωρητική ερώτηση τι θα γινόταν αν έπαιρνε την θέση του Τζόρνταν στους Μπουλς.

Δύσκολα τα πράγματα για τον ΛεΜπρον Τζέιμς, αφού δεν έχει καταφέρει να πείσει σε σύγκριση τουλάχιστον με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Μπορεί να είναι ο «Βασιλιάς», μπορεί στα 35 του να οδήγησε τους Λέικερς ξανά στα playoffs και να τους είχε φαβορί για τον τίτλο, μπορεί να έχει γράψει την δική του εντυπωσιακή ιστορία, φαίνεται όμως ότι ο Τζόρνταν είναι μοναδικός και δίχως αντίπαλο.

Το ερώτημα που τέθηκε είναι αν ο ΛεΜπρον έπαιρνε την θέση του MJ στους Μπουλς των 90s, με τους ίδιους συμπαίκτες και τους ίδιους αντιπάλους, αν θα κατάφερνε να έχει περισσότερα ή λιγότερα πρωταθλήματα από τον θρύλο του ΝΒΑ.

Η στήριξη στον Air ήταν καθολική και η απάντηση λιγότερα πήρε το 73% των ψήφων, ενώ τη απάντηση για τα περισσότερα το 27% από τους... πιστούς υπηκόους του «Βασιλιά».

Πάντως, ο Μπιλ Λαϊμπίρ που ήταν μέλος των Ντιτρόιτ Πίστονς στα back to back πρωταθλήματα το 1989, έχει αντίθετη άποψη από το μεγαλύτερο ποσοστό των αναγνωστών του gazzetta, αφού τόνισε ότι ο ΛεΜπρον είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Κανείς δεν ξέρει τι θα γινόταν αν..., αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Μάικλ Τζόρνταν έχει πιστούς οπαδούς και δύσκολα θα αλλάξει αυτό.

 

NBA Τελευταία Νέα