Ουέστμπρουκ: Δώρισε 650 υπολογιστές σε παιδιά του Χιούστον

Ουέστμπρουκ: Δώρισε 650 υπολογιστές σε παιδιά του Χιούστον

Gazzetta team
Ουέστμπρουκ: Δώρισε 650 υπολογιστές σε παιδιά του Χιούστον

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο καθώς δώρισε 650 υπολογιστές σε παιδιά του Χιούστον που έχουν ανάγκη ώστε να μπορούν να συνεχίζουν τα μαθήματά τους από τη στιγμή που τα σχολεία παραμένουν κλειστά λόγω του κορονοϊού.

Το ίδρυμα του Ράσελ Ουέστμπρουκ «Why Not?» σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Comp-U-Dopt» όπως επίσης και με τον δήμαρχο του Χιούστον, Σιλβέστερ Τέρνερ, αποφάσισαν να δωρίσουν τους 650 υπολογιστές σε παιδιά που τους είχαν ανάγκη προκειμένου να συνεχίσουν να παρακολουθούν τα μαθήματά τους.

Η «Comp-U-Dopt» έχει δώσει σχεδόν 1.000 υπολογιστές σε οικογένειες στο Χιούστον από τις 18 Μαρτίου και οι οποίες κάνουν αιτήσεις μέσω της ιστοσελίδας «Comp-U-Dopt». Στη συνέχεια λαμβάνουν δωρεάν υπολογιστή εάν επιλεγούν μέσω κλήρωσης. Από το γραφείο του δημάρχου Τέρνερ, έλεγαν ότι το 83% των μαθητών που λαμβάνουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές ζουν σε νοικοκυριά που κερδίζουν λιγότερα από 35.000 δολάρια ετησίως.

«Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αποδεικνύει γιατί είναι πρωταθλητής εντός και εκτός του γηπέδου. Αυτή η δωρεά θα είναι μια μεγάλη αλλαγή για πολλούς μαθητές που αντιμετωπίζουν τον αντίκτυπο της κρίσης από τον κορονοϊό» δήλωσε ο δήμαρχος Τέρνερ.

 

NBA Τελευταία Νέα