Γκομπέρ: Οι Μάβερικς θα μπορούσαν να είναι ο «επόμενος προορισμός» του

Κάτια Πετροπούλου
Γκομπέρ: Οι Μάβερικς θα μπορούσαν να είναι ο «επόμενος προορισμός» του

bet365

Το χάσμα μεταξύ Ρούντι Γκομπέρ και Τζαζ - για την ακρίβεια, και Ντόνοβαν Μίτσελ - φαίνεται πως δεν μπορεί να κλείσει και ο Γάλλος αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο κορονοϊός έγινε αιτία της ρήξης μεταξύ των δύο συμπαικτών, αφού ο Γκομπέρ ήταν ο πρώτος παίκτης του ΝΒΑ που διεγνώσθη θετικός, ενώ προηγουμένως και εν αγνοία του, είχε κάνει πλάκα, ακουμπώντας όλα τα μικρόφωνα σε Συνέντευξη Τύπου.

Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ήταν ο επόμενος που μολύνθηκε από Covid-19, κάτι που τον έκανε έξαλλο. Οι δυο τους φαίνεται πως δεν είναι καλά, όπως παραδέχθηκε και ο Γκομπέρ σε instagram live, προσθέτοντας, όμως, πως «είμαστε στην ίδια ομάδα».

Βέβαια, ακόμα κι αυτό μπορεί να αλλάξει την νέα σεζόν. Όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα στις ΗΠΑ, ο Γάλλος σέντερ πιθανώς θα αποτελέσει παρελθόν από τους Τζαζ και το «Bleacher Report» έγραψε για το προτεινόμενο trade με τους... Μάβερικς!

Ένα πακέτο από την ομάδα του Ντάλας, που θα περιλαμβάνει τους Ντουάιτ Πάουελ, Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ, ένα pick β' γύρου από το προσεχές draft και ένα α' γύρου από το 2025, για χάρη του Γκομπέρ.

Ωστόσο, για να γίνει αυτό, οι Μάβερικς θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον Χάρνταγουεϊ να κάνει opt out από τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

 

NBA Τελευταία Νέα