Λίλαρντ: «Πάντα νιώθω ότι θα κάνω κάτι μεγάλο!» (vid)

Λίλαρντ: «Πάντα νιώθω ότι θα κάνω κάτι μεγάλο!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Λίλαρντ: «Πάντα νιώθω ότι θα κάνω κάτι μεγάλο!» (vid)

bet365

Ο Λίλαρντ μίλησε για την φιλοσοφία του και εξήγησε γιατί νιώθει πως πάντα θα κάνει κάτι μεγάλο.

Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι γνωστός για τα μεγάλα σουτ που είναι ικανός να πάρει και να ευστοχήσει. Ο ηγέτης των Μπλέιζερς εξήγησε γιατί νιώθει κάθε φορά που σηκώνεται για ένα σουτ ότι θα κάνει κάτι μεγάλο.

«Συνήθως σε τέτοιες στιγμές λέω στον εαυτό μου ότι θα κάνω κάτι μεγάλο. Όχι απλά για να το πω. Νομίζω ότι αυτό γίνεται επειδή όλοι λένε ότι δουλεύω σκληρά, αλλά στην καρδιά μου ξέρω ότι όντως το κάνω. Στο γήπεδο, έξω από αυτό, φέρομαι σωστά στους ανθρώπους.

Ξέρω ότι κάνω τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, δεν λέω ότι είμαι τέλειος, αλλά ξέρω ότι έχω κάνει τα πάντα, ώστε να δώσω στον εαυτό μου την καλύτερη ευκαιρία να είναι πετυχημένος. Δεν περνάει από το μυαλό μου ποτέ κάτι αρνητικό. Πάντα σκέφτομαι ότι θα κάνω κάτι μεγάλο.

Δεν ανησυχώ. Δεν φοβάμαι. Δεν φοβάμαι την αποτυχία, γιατί αν αποτύχω ξέρω ότι δεν είναι επειδή δεν δούλεψα αρκετά. Είναι επειδή η αποτυχία είναι μέρος αυτού που κάνουμε. Δεν ανησυχώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα