NBA: 30 απίθανα στατιστικά για τις 30 ομάδες!

NBA: 30 απίθανα στατιστικά για τις 30 ομάδες!

bet365

Διαβάστε απίθανα στατιστικά για κάθε μία ομάδα τις 30 του NBA . Το ρεκόρ του Αντετοκούνμπο, του ΛεΜπρόν και οι δύο ομάδες των Μάτζικ.

Το «30 for 30» είναι μία εντυπωσιακή σειρά ντοκιμαντέρ αθλητικού περιεχομένου από το ESPN.

Το «Sports Illustrated» έκανε κάτι παρόμοιο αλλά με στατιστικά. Η διάσημη αθλητική ιστοσελίδα παρουσίασε 30 στατιστικά, ένα για κάθε μία ομάδα από το ΝΒΑ.

Φυσικά αναφερόμαστε μόνο στην φετινή σεζόν.

Ατλάντα Χοκς – 926

Τόσες είναι οι διαφορετικές πεντάδες που βρέθηκαν στο παρκέ. Πολλές οι δοκιμές στα «Γεράκια» και σίγουρα περισσότερα τα λάθη τους.

Μπόστον Σέλτικς – 14

Τόσα ήταν τα παιχνίδια στα οποία ο Τζέισον Τέιτουμ σκόραρε τουλάχιστον 30 πόντους. Με αυτή την επίδοση έγινε ο νεαρότερος παίκτης των Σέλτικς που κατάφερε κάτι τέτοιο ξεπερνώντας τον Άντουαν Ουόκερ.

Μπρούκλιν Νετς – 48.5

Τα ομαδικά ριμπάουντ κατά μέσο όρο. ΝτιΆντρε Τζόρνταν (10) και Τζάρετ Άλεν (9.5) κάνουν σπουδαία δουλειά και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Σάρλοτ Χόρνετς – 102.9

Τόσοι είναι οι πόντοι που σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι. Πρόκειται για την χειρότερη φετινή επίθεση στην Λίγκα. Σουάρουν μόλις με 43.4% εντός πεδιάς.

Σικάγο Μπουλς – 24.7

Τόσους πόντους σκοράρει σε κάθε αγώνα ο Κόμπι Ουάιτ από τον All Star Game κι ύστερα. Επίσης είχε 40.7% πίσω από τη γραμμή των τριών πόντων.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – 14

Αυτό είναι το ποσοστό που έχουν την πιθανότητα οι Καβαλίερς να επιλέξουν lottery pick στο ντραφτ. Να δούμε αν θα το αξιοποιήσουν κάτι το οποίο έχουν να κάνουν πολλά χρόνια.

Ντάλας Μάβερικς – 14

Τόσα είναι τα triple doubles του Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος είναι καταπληκτικός και ηγείται του ΝΒΑ στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Ντένβερ Νάγκετς – 2032

Τόσες ασίστ έχει δώσει στην καριέρα του ο Νίκολα Γιόκιτς. Σε ηλικία 25 ετών θεωρείται από τους κορυφαίους σέντερ κι είναι ο πιο νέος σε ηλικία σέντερ που έσπασε το όριο των 2000.

Ντιτρόιτ Πίστονς – 2

Τόσα χρόνια μένουν για να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του Μπλέικ Γκρίφιν συνολικών αποδοχών 171.000.000 δολαρίων. Θα μείνει ή θα φύγει;

Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – 42

Τόσες περισσότερες ήττες έχουν στο ίδιο σημείο σε σχέση με την περασμένη σεζόν. Οι πολλοί τραυματισμού, η φυγή του Ντουράντ είναι σοβαροί λόγοι για την «βουτιά».

Χιούστον Ρόκετς – 34.36

Τόσους πόντους σκοράρει ο Τζέιμς Χάρντεν σε κάθε αναμέτρηση και είναι ο κορυφαίος σκόρερ της φετινής Λίγκας. Οκτώ παίκτες το έχουν καταφέρει, αλλά μόνο οι Τζόρνταν και Τσάμπερλεϊν από δύο φορές. Ο «μούσιας» πάει για την δεύτερη.

Ιντιάνα Πέισερς – 13

Τόσα παιχνίδια αγωνίστηκαν χωρίς τον Βίκτορ Ολαντίπο. Η αλήθεια είναι πως μετά τν τραυματισμό του παρουσιάζει αγωνιστική κάμψη με αποτέλεσμα η ομάδα να αναζητά τους Ουόρεν και Σαμπόνις.

Λος Άντζελες Κλίπερς – 51.5

Τόσους πόντους παίρνει ο Ντοκ Ρίβερς από τους παγκίτες του. Είναι η κορυφαία ομάδα στο ΝΒΑ στο συγκεκριμένο στατιστικό και εν πολλοίς το οφείλει στους Λου Ουίλιαμς και Μοντρέζλ Χάρελ οι οποίο μαζί έχουν 36.2 πόντους.

Λος Άντζελες Λέικερς – 38

Σε τόσα παιχνίδια είχε διψήφιο αριθμό ασίστ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ο «Βασιλιάς» οδηγεί τους Λέικερς στην Δύση με 63 νίκες ήδη.

Μέμφις Γκρίζλις – 25.5

Τόσες νίκες θα πετύχουν έδιναν οι στοιχηματικές εταιρίες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο τζα Μοράντ είναι απίστευτος και οι Γκρίζλις βρίσκονται ήδη με ρεκόρ 32-33.

Μαϊάμι Χιτ – 243

Τα εύστοχα τρίποντα του Ντάνκαν Ρόμπινσον. Τρίτος στη σχετική λίστα σε όλο το ΝΒΑ, κορυφαίος παίκτης στην ιστορία των Χιτ σε μία σεζόν και κορυφαίος ρούκι σε ολόκληρο το ΝΒΑ.

Μιλγουόκι Μπακς – 30.9

Αυτά είναι τα λεπτά συμμετοχής του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε αυτό το διάστημα προσφέρει 29.6 πόντους και είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που βάζει περισσότερους από 24 πόντους αγωνιζόμενος λιγότερα από 31 λεπτά!

Μινεσότα Τίμπεργουλβς – 39.6

Το ποσοστό του Καρλ Άντονι Τάουνς στα τρίποντα. Στις πέντε πρώτες του σεζόν τουλάχιστον 100 φορές πίσω από τα 7.25.

Νέα Ορλεάνη Πέλικανς – 23.6

Τόσους πόντους σκοράρει σε κάθε παιχνίδι ο Ζάιον Ουίλιαμσον. Ο κορυφαίος ρούκι έχει προλάβει να παίξει μόλις 19 αγώνες.

Νέα Υόρκη Νικς – 74.1

Το ποσοστό του Μίτσελ Ρόμπινσον σε σουτ εντός πεδιάς. Μάλλον ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι φετινοί Νικς. Ίσως σπάσει το ρεκόρ του Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (1972-73) που είχε σούταρε με 72.7%

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ – 170

Τα λεπτά στο τέλος παιχνιδιών που ήταν ντέρμπι. Με τη διαφορά στο σκορ να είναι κάτω από τους 5 πόντους και με λιγότερα από 5 λεπτά να μένουν στο χρονόμετρο.

Ορλάντο Μάτζικ – 117.8

Τόσους πόντους σκόραραν οι Μάτζικ στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Εντελώς διαφορετική ομάδα πριν και μετά το All Star Game. Πριν την γιροτή του Σικάγο σκόραραν 103.9 πόντους και μετά από αυτή, 119.8!

Φιλαδέλφεια Σίξερς – 2

Τόσες οι εντός έδρας ήττες τους φέτος. Μακράν το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ, αλλά μακριά από το γήπεδό τους δεν τα πάνε καλά (10-24).

Φοίνιξ Σανς – 27.2

Τόσες ασίστ δίνουν σε κάθε ματς. Ο Μπούκερ (6.6) μαζί με τον Ρούμπιο (8.9) κάνουν εξαιρετική δουλειά.

Πόρτλαντ Μπλέιζερς – 248

Τόσα ματς έχουν χάσει συνολικά οι παίκτες των Μπλέιζερς. Πάρα πολλοί τραυματισμοί και 14 παίκτες συνολικά αναγκάστηκαν να λείψουν.

Σακραμέντο Κινγκς – 13

Οι συνεχόμενες σεζόν χωρίς playoffs. Μακράν η ομάδα που έχει τα περισσότερα χρόνια να χαρεί αγώνα playoff. Φέτος έχουν κάποιες πιθανότητες, αλλά κυνηγάνε.

Σαν Αντόνιο Σπερς – 22

Οι συνεχόμενες σεζόν με παρουσία στα playoffs. Τελευταία φορά που δεν αγωνίστηκαν σε αυτά ήταν τη σεζόν 1996-97, η πρώτη σεζόν του Πόποβιτς στον πάγκο της ομάδας. Μετά απέκτησαν στο ντραφτ τον Ντάνκαν και άλλαξαν όλα.

Τορόντο Ράπτορς – 71.2

Το ποσοστό νικών του Νικ Νερς. Μέσα σε μόλις δύο σεζόν κατέκτησε ένα πρωτάθλημα ΝΒΑ και έχει προλάβει να γίνει από τους κορυφαίους τεχνικούς σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Γιούτα Τζαζ – 25.8

Το ποσοστό επίθεσης που επιλέγει να παίξει pick ‘n’ roll. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως ο Γκομπέρ σκοράρει 16.1 πόντους μέσα από αυτή τη διαδικασία σε κάθε παιχνίδι.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς – 119.7

Οι πόντοι που δέχονται σε κάθε ματς. Ιστορικό χαμηλό για την ομάδα της πρωτεύουσας που έχουν τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα