Μπιλ Ουόλτον για τον κορονοϊό: «Θα επιζήσουμε!» (vid)

Gazzetta team
Μπιλ Ουόλτον για τον κορονοϊό: «Θα επιζήσουμε!» (vid)

bet365

Ο θρύλος του ΝΒΑ Μπιλ Ουόλτον είχε και κάτι παραπάνω να πει για τον κορονοϊό στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

«Γεια σας. Είμαι ο Μπιλ και είμαι ζωντανός. Όπως είστε και εσείς. Θα είμαστε μαζί σε αυτό το δύσκολο μονοπάτι ώστε να βρούμε τρόπο για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες στιγμές. Μας έχει κάνει πρωταθλητές το ανθρώπινο πνεύμα και θα μας κάνει και πάλι. Γνωρίζω από προσωπική εμπειρία ότι η υγεία στην οικογένεια είναι τα πάντα. Και η δύναμη της ομάδας είναι η δύναμη του ατόμου» ανέφερε αρχικά ο Μπιλ Ουόλτον και συνέχισε:

«Έχει σημασία η προσπάθεια και ο στόχος. Οι θυσίες. Η ενότητα. Η πειθαρχία. Η ομαδική δουλειά και η συντροφικότητα. Με την αβεβαιότητα να υπάρχει σε όλους μας ο φόβος είναι λογικό να υπάρχει. Όμως πρόκειται για συναίσθημα. Και το αποτέλεσμα που πρέπει να νιώθουμε είναι αυτοπεποίθηση και θάρρος που τα χρειαζόμαστε. Όλα έρχονται από τις ενέργειές μας. Ας ενωθούμε όλοι. Να πιάσουμε δουλειά και να βελτιώσουμε τα πράγματα. Ως ομάδα για την ομάδα. Θα το ξεπεράσουμε, θα επιζήσουμε».

 

NBA Τελευταία Νέα