Γκαλινάρι: «Εμείς οι Ιταλοί δεν πήραμε στα σοβαρά την κατάσταση»

Gazzetta team
Γκαλινάρι: «Εμείς οι Ιταλοί δεν πήραμε στα σοβαρά την κατάσταση»

bet365

Ο Ντανίλο Γκαλινάρι μίλησε για τις πρωτοφανείς καταστάσεις που βιώνει όλος ο κόσμος λόγω του κορονοϊού, στάθηκε στη διακοπή του ΝΒΑ αλλά εξήγησε ότι είναι εκείνος που έχει... σοκαριστεί λιγότερο γνωρίζοντας την κατάσταση στην Ιταλία.

Ο φόργουορντ της Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είπε αρχικά ότι «δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Έχουμε σοκαριστεί όλοι μας. Ίσως εγώ να σοκαρίστηκα λιγότερο και αυτό διότι γνώριζα πολύ καλά τι συμβαίνει στην πατρίδα μου...» Και δεν το είπε τυχαία καθώς είχε χάσει τη ζωή του εξαιτίας του ιού ο παππούς του καλύτερου παιδικού του φίλου!

«Η οικογένειά μου βρίσκεται σε καραντίνα εδώ και κάποιες εβδομάδες. Είναι λάθος αυτό που κάναμε ως Ιταλοί πολίτες. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, έστω και αν κατοικώ στις ΗΠΑ. Κάναμε μεγάλο λάθος να μην πάρουμε στα σοβαρά την κατάσταση. Ελπίζω να μην γίνει το ίδιο λάθος και στις ΗΠΑ. Τώρα στην Ιταλία συμπεριφέρονται σωστά και ακολουθούν τους κανόνες.».

Και κατέληξε: «Στην Ιταλία οι μπασκετμπολίστες προσπαθούν να βρουν μια νέα καθημερινότητα. Το μπάσκετ δεν βρίσκεται πια στις ζωές τους και πρέπει να βρίσκουν άλλα πράγματα για να κάνουν. Γενικά τα πάντα έχουν κλείσει. Και στην Ευρώπη και στο ΝΒΑ. Όλοι θέλουμε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση αλλά κάποια πράγματα είναι πολύ πιο πάνω από το μπάσκετ».

 

NBA Τελευταία Νέα