Κορονοϊός: Σε καραντίνα Τζαζ και Ράπτορς

Gazzetta team
Κορονοϊός: Σε καραντίνα Τζαζ και Ράπτορς

bet365

Μία - μία οι ομάδες του ΝΒΑ μπαίνουν σε καραντίνα, μέχρι να βεβαιωθούν πως όλα είναι καλά, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού στη λίγκα.

Ο Ρούντι Γκομπέρ βρέθηκε θετικός σε κορωνοϊό - μαζί κι ένα ακόμα μέλος των Τζαζ - και ο αγώνας της ομάδας της Γιούτα με τους Θάντερ αναβλήθηκε.

Οι Τζαζ παραμένουν στην Οκλαχόμα, όπου και βρίσκονται σε καραντίνα, και σε συνεργασία με τους Θάντερ και το ιατρικό τους επιτελείο κοιτούν τις επόμενες κινήσεις τους, μέχρι να βεβαιωθούν ότι είναι καλά, για να επιστρέψουν στη Γιούτα.

Σε καραντίνα για 14 ημέρες μπήκαν και οι Ράπτορς, οι οποίοι αντιμετώπισαν πριν από λίγες ημέρες τους «μορμόνους», και τα μέλη της ομάδας κάνουν εξετάσεις για κορωνοϊό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι ομάδες έχουν ξεκινήσει διαδικασία εξετάσεων και αρκετές ακόμα είναι αυτές που έχουν επιβάλει καραντίνα δύο εβδομάδων σε παίκτες κι επιτελεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα