Ράπτορς - Μπακς 97-108

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς - Μπακς 97-108

bet365

Την επέλασή τους συνεχίζουν στο πρωτάθλημα οι Μπακς. Τα... ελάφια επικράτησαν μέσα στο Τορόντο των Ράπτορς με 108-97, έφτασαν τις 50 νίκες και έκαναν πρόβα τίτλου κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές.

Ρεάλ - Σίτι με Super Derby προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Δεν σταματάει πουθενά το φετινό «τρένο» των Μπακς. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο βαδίζει από νίκη σε νίκη, με τους Ράπτορς να είναι το τελευταίο τους θύμα. Τα... ελάφια έκαναν στον Καναδά πρόβα τίτλου, επικρατώντας των περσινών πρωταθλητών με 108-97 και έφτασαν τις 50 νίκες όντας και η μοναδική ομάδα που το καταφέρνει φέτος και η μοναδική που έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδό της στα playoffs. Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 50-8, με τους δεινόσαυρους να πέφτουν στο 42-16.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πιο δυνατά και είχαν καταφέρει να πάρουν μια διαφορά που είχε φτάσει σε διψήφιο αριθμό. Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου όμως οι Μπακς έκαναν έναν σερί 11-1, μείωσαν την διαφορά από τους αντιπάλους τους στους 2 πόντους (52-50) και έκαναν πιο εύκολο το έργο τους στην συνέχεια. Μια συνέχεια που τους ανήκε, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο δεν κινδύνεψαν, ακόμα και όταν οι Καναδοί πάλεψαν για να τους φτάσουν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίντλετον που έφτασε τους 22 πόντους, με τον Αντετοκούνμπο να ακολουθεί με 19, έχοντας επίσης και 18 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 3 τάπες, σε μια ακόμα γεμάτη εμφάνιση, ενώ ο Μπλέντσο είχε 17 και ο Λόπες 15 με 5 τάπες. Για τους ηττημένους ον Σιάκαμ είχε 22 και ο ΦανΦλιτ 14.

 

NBA Τελευταία Νέα