Θάντερ: Σκέφτονται να δώσουν «κανονικό» συμβόλαιο στον Ντορτ

Κάτια Πετροπούλου
Θάντερ: Σκέφτονται να δώσουν «κανονικό» συμβόλαιο στον Ντορτ

bet365

Ο 20χρονος rookie έχει αφήσει καλές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του και οι Θάντερ σκέφτονται να του δώσουν ένα full-time contract.

Ρεάλ - Παναθηναϊκός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Λούγκεντζ Ντορτ δεν επελέγη στο draft του ΝΒΑ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά η ομάδα της Οκλαχόμα τού έδωσε ένα two-way contract, με το οποίο αγωνίζεται στην G-League, αλλά έχει το δικαίωμα να παίξει και σε 45 παιχνίδια στην κορυφαία λίγκα και να συμμετέχει σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Ωστόσο, έχει ικανοποιήσει στα 22 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ και οι Θάντερ σκέφτονται, ενόψει και των playoffs, που η G-League θα έχει ολοκληρωθεί, να τού προσφέρουν ένα full-time συμβόλαιο.

Στην μέχρι τώρα πορεία του, ο Ντορτ έχει στο πλευρό του και τον Κρις Πολ, ο οποίος τού δίνει πολλές συμβουλές.

«Ο Κρις μού μιλάει για πολλά πράγματα, αλλά πρέπει να κάνω κι εγώ τα δικά μου, για να μείνω σε καλή κατάσταση και να συνεχίσω. Πρέπει να έχω υπομονή», είπε ο Ντορτ, με τον «CP3» να προσθέτει:

«Ο Ντορτ έχει αυτοπεποίθηση. Πολλές φορές, οι νέοι φοβούνται μην τα θαλασσώσουν, φοβούνται να πάρουν σουτ. Όταν είχε έρθει νωρίτερα σε εμάς, δεν έπαιρνε τα σουτ που παίρνει τώρα. Όλοι στην ομάδα μας σέβονται το πόσο σκληρά ανταγωνίζεται και παίζει».

 

NBA Τελευταία Νέα