Ουέστμπρουκ: «Πάντα εγώ ο κακός!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ουέστμπρουκ: «Πάντα εγώ ο κακός!» (vid)

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ αντέδρασε και αποβλήθηκε από το παιχνίδι με τους Ουόριορς και μίλησε για το πως νιώθει αδικημένος κάθε φορά.

Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Το πρόσωπο του αγώνα έγινε ο Ράσελ Ουέστμπρουκ, που ενώ η ομάδα του ήταν 35 πόντους μπροστά, πρώτα έριξε αγκωνιά στον αντίπαλο του, μετά τσακώθηκε με τους αντιπάλους και έπειτα αποβλήθηκε από τον αγώνα κόντρα στους Ουόριορς.

Ο παίκτης των Ρόκετς μίλησε για τα συναισθήματα του και μάλλον νιώθει αδικημένος από τα όσα έγιναν. «Νομίζω ότι οι διαιτητές, οι οπαδοί, τα μίντια και το ΝΒΑ με βάζουν σε μία θέση, που δεν μπορώ να κάνω πολλά. Προφανώς, είμαι συναισθηματικός, αλλά αν δείτε το βίντεο, προφανώς χτυπάω τον Λι, αλλά όχι επίτηδες. Μου είπε κάτι, το είπα κάτι. Στέκομαι εκεί και ένας τύπος έρχεται και μου χτυπά την μπάλα.

Ήρθαν πολλοί προς το μέρος μου, δεν κινήθηκα, αλλά πάντα εγώ είμαι ο κακός σε όλη την κατάσταση. Γύρισα και είπα, ''τι είπες;'' και όλοι ήρθαν πάνω μου και μετά φεύγω και ο Λούνεϊ μπαίνει μπροστά μου, οπότε νιώθω ότι όλοι σκέφτονται, ''ο Ρας είναι απλά ο Ρας΄΄, που κανείς δεν ξέρει τι σημαίνει. Αλλά πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά στο να συγκρατούμαι».

 

NBA Τελευταία Νέα