Μήνυμα Ουέιντ στους νέους: «Γίνε σαν τον Γιάννη και τον Κόμπι» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Μήνυμα Ουέιντ στους νέους: «Γίνε σαν τον Γιάννη και τον Κόμπι» (vid)

bet365

Ο Ντουέιν Ουέιντ έβαλε στην ίδια εξίσωση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Κόμπι Μπράιαντ, θέλοντας να δώσει το παράδειγμα στους νέους αθλητές του ΝΒΑ.

Ο «Flash» βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή του «ESPN» κι έκανε το σχόλιό του για τα δρώμενα στο ΝΒΑ. Αναφερόμενος σε νέους παίκτες, όπως οι Μπεν Σίμονς και Τζοέλ Εμπίντ πέρασε και το μήνυμά του, που είχε ως παραδείγματα τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κόμπι Μπράιαντ.

Χαρακτηριστικά, είπε (στο 04:00 του παρακάτω βίντεο): «Μην περιμένετε. Ο Γιάννης δεν περιμένει, σωστά; Μην περιμένεις για την ευκαιρία σου, πάρ' την τώρα. Νομίζω πως πολλοί το κάνουν αυτό. Περιμένουν και λένε "του χρόνου, του χρόνου". Έχετε ταλέντο, πάρτε το, ό,τι έχετε και κυνηγήστε. Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτό κάνει ο Ντόνοβαν Μίτσελ, είναι "σκύλος", εργατικός, γι' αυτό είναι All-Star τώρα. Θέλω να δω κάποιον σαν τον Μπεν Σίμονς να βλέπει τι κάνει ο Γιάννης και να λέει πως δεν θέλει να περιμένει, αλλά να ηγηθεί, πως θέλει να γίνει MVP τώρα και όχι αργότερα. Έγινα draft με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Καρμέλο Άντονι και τον Κρις Μπος. Ήμουν νέος κι έβλεπα τον Κόμπι Μπράιαντ, είχε ήδη τρία δαχτυλίδια και στα 24 του. Έπρεπε να τον προλάβω, δεν είχα χρόνο για να περιμένω. Σε αυτό το παιχνίδι μπορείς να χάσεις τα πάντα ανά πάσα στιγμή, δεν σου υπόσχεται κανείς κάτι, υπάρχουν ανταλλαγές, τραυματισμοί, μπορεί να συμβεί οτιδήποτε. Όταν έχεις την ευκαιρία, κυνήγησέ τη. Σταμάτα να περιμένεις. Γίνε σαν τον Γιάννη, σαν τον Κόμπι, ίσως ακόμη και σαν τον νεαρό Ουέιντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα