Εμπίντ: «Όταν μπαίνω στο παιχνίδι δεν ξέρω αν θα πάρω την μπάλα ή όχι»

Εμπίντ: «Όταν μπαίνω στο παιχνίδι δεν ξέρω αν θα πάρω την μπάλα ή όχι»

Αντωνία Σπανού
Εμπίντ: «Όταν μπαίνω στο παιχνίδι δεν ξέρω αν θα πάρω την μπάλα ή όχι»

bet365

Οι Σίξέρς δεν τα πηγαίνουν καθόλου καλά και ο Εμπίντ μοιράστηκε τους προβληματισμούς του με τους δημοσιογράφους.

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μ.: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Οι Σίξερς και ο Εμπίντ διανύουν μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας του, με την τρίτη σερί νίκη να «χτυπά» συναγερμό στην Φιλαντέλφια. Ο σέντερ της ομάδας δεν δίστασε να «εκθέσει» την επίθεση της ομάδας του και να μιλήσει για όσα τον προβληματίζουν.

«Δεν ξέρω αν όταν μπω στο παιχνίδι θα πάρω την μπάλα ή όχι. Οι αποστάσεις είναι θέμα. Κάποιες φορές παίζουμε γρήγορα, κάποιες αργά. Στο τέλος της ημέρας όσο προετοιμαζόμαστε για τα playoffs το παιχνίδι γίνεται πιο αργό. Γίνεται παιχνίδι μισού γηπέδου και αυτό είναι δύσκολο. Ελπίζω να κάνουμε καλύτερη δουλειά στην συνέχεια.

Δεν νικάμε. Η επίθεση μας δεν είναι καλή. Αλλά πάντα λέω, ότι οι προπονητές δεν είναι εκεί έξω να βάλουν τα σουτ για εμάς, δεν φτιάχνουν plays. Μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλειά στην προετοιμασία, αλλά εμείς παίζουμε. Περνάω πολύ ώρα έξω από το τρίποντο, για να ανοίξω χώρους. Όλοι λένε, ''πήγαινε μέσα''.

Αλλά αν καταλαβαίνεις το μπάσκετ, πρέπει να βρεις ισορροπία. Δεν είμαι εγώ το θέμα, είναι η ομάδα. Κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, οι χώροι είναι πρόβλημα για εμάς, αλλά πρέπει να το κάνω. Αν αυτό σημαίνει ότι θα μείνω έξω από το τρίποντο όλο το παιχνίδι, θα το κάνω, την ίδια ώρα θα προσπαθήσω να τερματίσω ότι κάνω καλά.

Υπάρχει και μια αρνητική πλευρά. Όλες οι ομάδες με παίζουν με δύο παίκτες. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να βρω ισορροπία, πρέπει να συνεχίσω».

Παράλληλα, ο Χόρφορντ παραδέχτηκε ότι υπάρχουν θέματα στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά δεν θέλουν να βγουν προς τα έξω.

 

NBA Τελευταία Νέα