Αντετοκούνμπο: Πρώτα «εξαφάνισε» τον Ζάιον και μετά τον αποθέωσε! (vids)

Αντωνία Σπανού
Αντετοκούνμπο: Πρώτα «εξαφάνισε» τον Ζάιον και μετά τον αποθέωσε! (vids)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε μερικά πολύτιμα... μαθήματα στο Νο.1 του φετινού ντραφτ, μετά το τέλος του αγώνα όμως είχε μόνο καλά λόγια για τον Ζάιον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε για πρώτη φορά τον Ζάιον Ουίλιαμσον και οι δυο τους δημιούργησαν ένα ζευγάρι που τράβηξε τα βλέμματα. Ο Έλληνας σταρ ήταν εντυπωσιακός, σταμάτησε και τον Ζάιον, αλλά στο τέλος οι δυο παίκτες αντάλλαξαν φιλοφρονήσεις.

«Θα γίνει πολύ καλός παίκτης στα χρόνια που θα έρθουν. Είναι εκεί έξω βοηθώντας την ομάδα, αγωνίζεται σκληρά. Πρέπει να μείνει υγιής και θα έχει λαμπρό μέλλον».

Ο «Greek Freak» σχολίασε πως η ομάδα του έπαιξε άμυνα πάνω στον νεαρό και τους διαφορετικούς τρόπους που χρησιμοποίησαν. «Βάλαμε πολλούς διαφορετικούς παίκτες πάνω του. Εγώ τον μάρκαρα, ο Μπρουκ, ο Ρόμπιν, ο Πατ. Το κάναμε όσο το δυνατόν πιο δύσκολο για εκείνον. Θα προσπαθήσει να πάει αριστερά, να περάσει όποιον τον μαρκάρει, να τελειώσει δυνατά. Όσοι έρχονται από πίσω πρέπει να είναι ενεργοί, να του το κάνουμε δύσκολο».

Σύμφωνα με την στατιστική τα 15 από τα 19 σουτ του Ζάιον ήταν με άμυνα, ενώ όταν ο Αντετοκούνμπο μάρκαρε τον πιτσιρικά ο Ουίλιαμσον είχε 1/6, ενώ τον ανάγκασε και σε 2 λάθη.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν χαρίστηκε στον νεαρό και τον προετοιμάζει για την δύσκολη συνέχεια στην λίγκα.

 

NBA Τελευταία Νέα