Ντόντσιτς: «Μού έγινε φάουλ, αλλά πρέπει να ηρεμήσω με τους διαιτητές» (vids)

Gazzetta team
Ντόντσιτς: «Μού έγινε φάουλ, αλλά πρέπει να ηρεμήσω με τους διαιτητές» (vids)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς εκνευρίστηκε που οι διαιτητές δεν του έδωσαν φάουλ σε κρίσιμο σημείο, αλλά αναγνώρισε πως ήταν υπερβολικός.

Οι Μάβερικς παραλίγο να επιστρέψουν από μια διαφορά 24 πόντων κόντρα στους Κινγκς, αλλά τελικά ηττήθηκαν με 110-106.

Ο Ντόντσιτς εκνευρίστηκε όταν δεν τού δόθηκε φάουλ στο 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και με τους Μάβερικς πίσω στο σκορ για δύο πόντους (στο 01:52 στο παρακάτω βίντεο).

Ωστόσο, παραδέχθηκε μετά ότι ήταν υπερβολικός στις αντιδράσεις του.

«Μού έγινε φάουλ, αλλά θα πρέπει να κατεβάσω τους τόνους με τους διαιτητές. Είμαι παθιασμένος με το παιχνίδι. Μερικές φορές βγαίνω εκτός ελέγχου, γιατί είμαι πολύ ανταγωνιστικός και θέλω πάντα να κερδίζω. Σε οτιδήποτε είμαι ανταγωνιστικός. Όμως, πρέπει να δουλέψω πάνω σε αυτό το κομμάτι. Ξέρω πως κάποιες φορές κάνω λάθος και πρέπει να μάθω να ηρεμώ και να κοιτάζω την επόμενη φάση. Δεν νιώθω ότι δεν με σέβονται. Όλοι κάνουν λάθη, οι διαιτητές, εγώ, όλοι. Όπως είπα, πρέπει να ηρεμήσω», είπε σχετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα