Πέλικανς - Λέικερς 110-114

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς - Λέικερς 110-114

bet365

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις οι οποίοι έγραψαν ιστορία, οι Λέικερς πέρασαν από τη Νέα Ορλεάνη επικρατώντας των Πέλικανς με 114-110.

Μεγάλο παιχνίδι στη Νέα Ορλεάνη, με τους Λέικερς να βρίσκονται συνεχώς πίσω στο σκορ στο ματς με τους Πέλικανς και στο τέλος να φεύγουν με τη νίκη επικρατώντας με 114-110. Ένα ματς στο οποίο οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Άνοτνι Ντέιβις έγραψαν ιστορία. Ο πρώτος γιατί έφτασε τους 33.000 πόντους, κάτι που στο παρελθόν έχουν πετύχει μόλις οι Τζαμπάρ, Μαλόουν και Μπράιαντ, ενώ ο δεύτερος έγινε ο ο αθλητής με τους περισσότερους πόντους στην πρώτη του επιστροφή εναντίον την πρώην ομάδας του, φτάνοντας συνολικά τους 41.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Λος Άντζελες έφτασε το 16-2 και βρίσκεται στην κορυφή του NBA και στις δύο Περιφέρειες, ενώ οι... πελεκάνοι που πάλεψαν και με το παραπάνω, έχουν πλέον 6-12. Και λέμε πάλεψαν οι γηπεδούχοι, γιατί με εξαίρεση το ξεκίνημα και το 8-10 της πρώτης περιόδου, είχαν συνεχώς το προβάδισμα, φτάνοντάς το πολλές φορές ακόμα και στους 15 πόντους. Οι... Λιμνάνθρωποι ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω και με αντεπίθεση διαρκείας πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 97-95 έξι λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

Και πάλι όμως τίποτα δεν είχε τελειώσει, με την αναμέτρηση να την... καθαρίζει ο Ντέιβις που ήταν συγκλονιστικός κόντρα στην πρώην ομάδα του. Ο σέντερ των Λέικερ έκανε τα πάντα στις τελευταίες φάσεις, πετυχαίνοντας καλάθια, κλέβοντας την μπάλα από τον Ίνγκραμ και δείχνοντας συνολικά πόσο ήθελε να κερδίσει ειδικά το ματς αυτό. Συνολικά ο Ντέιβις ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές με 41 πόντους, με τον ΛεΜπρόν να ακολουθεί με 29 και τον Κούζμα που ξεκίνησε τραγικά, αλλά μετά ότι έριχνε έμπαινε να φτάνει τους 16. Για τους ηττημένους ο Χολιντέι είχε 29, ο Ίνγκραμ 23 και ο Ρέντικ 18, με τον τελευταίο να χάνει σουτ από αυτά που δεν μας έχει συνηθίσει και μαζί την ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του μόλις 6 δεύτερα πριν το τέλος της αναμέτρησης.

 

NBA Τελευταία Νέα