Ετοιμαστείτε: Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ αρχίζει! (vids)

Νίκος Καρφής
Ετοιμαστείτε: Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ αρχίζει! (vids)

bet365

Το gazzetta.gr μετρά αντίστροφα για την έναρξη (απόψε το βράδυ) της regular season του ΝΒΑ, παρουσιάζοντας τα πάντα για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με αφιερώματα, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει η... δροσερή μπασκετοκουβέντα και ένα quiz για τους ειδήμονες της λίγκας.

Το ΝΒΑ επιστρέφει στη δράση απόψε (στις 3:00 το Ράπτορς-Πέλικανς και στις 5:30 το Kλίπερς-Λέικερς).

Για ακόμη μια σεζόν το gazzetta.gr ήταν πιστό στο ραντεβού του με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη.

Η Δύση θέλει να επιστρέψει στην κορυφή και η Καλιφόρνια ήδη... φλέγεται, αφού πέρυσι οι Ράπτορς κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Στον αντίποδα η Ανατολη ψάχνει το repeat με... αγριεμένο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους Σέλτικς, Σίξερς και Νετς να παραμονεύουν.

Για ακόμα μια σεζόν η λίγκα θα μιλάει ελληνικά με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο (Γιάννης, Θανάσης και Κώστας). Άλλωστε η χώρα μας έχει καλομάθει με τους εκπροσώπους της στο ΝΒΑ, οι οποίοι έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Φυσικά ΝΒΑ δίχως μπασκετοκουβέντα δεν γίνεται και έτσι οι Βασίλης Σκουντής, Αντώνης Καλκαβούρας, Γιώργος Κούβαρης και Βασίλης Παπανδρέουοι απάντησαν σε 20 μερακλίδικες ερωτήσεις.

Όσοι νομίζουν πως ξέρουν τα πάντα για ΝΒΑ και είναι... τρελοί για το κορυφαία λίγκα του πλανήτη, ας κάνουν το δροσερό quiz του gazzetta.gr για να μας δείξουν τι ψάρια πιάνουν.

 

NBA Τελευταία Νέα