Τζινόμπιλι: «Η μέρα που παραλίγο να σκοτωθώ...» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Τζινόμπιλι: «Η μέρα που παραλίγο να σκοτωθώ...» (vid)

bet365

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μάνου Τζινόμπιλι για την ημέρα που έπαθε τροχαίο και παραλίγο να τού κοστίσει τη ζωή. Τι είπε για την απόσυρσή του από τα παρκέ.

Το 2004 ο πρώην ΝΒΑer παντρεύτηκε την αγαπημένη του Μαριανέλα Ορόνιο κι έζησε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.

Αυτή η χαρά παραλίγο να μετατραπεί σε θλίψη, καθώς στο μήνα του μέλιτός του το ζευγάρι ενεπλάκη σε τροχαίο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος 15 χρόνια μετά.

«Ήταν το 2004, στην διάρκεια του μήνα του μέλιτος», είπε ο Τζινόμπιλι στην κάμερα του «Canal Diez Mar del Plata», για να προσθέσει: «Οδηγούσα, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά μου ένα αυτοκίνητο, που πήγε να προσπεράσει ένα φορτηγό σε στροφή. Πάτησα αμέσως φρένο και το αυτοκίνητό μου άρχισε να γλιστρά. Θα μπορούσα να έχω σκοτώσει κάποιον, να έχω πέσει πάνω σε κάποιο δέντρο, να βρεθώ στον γκρεμό ή να χτυπήσω κάποιον άλλο οδηγό. Και μετά δεν θα υπήρχαν ούτε Ολυμπιακοί Αγώνες, ούτε καριέρα, ούτε τίποτα. Ήταν κορώνα - γράμματα και στάθηκα τυχερός».

Όσο για την απόσυρσή του από τα παρκέ: «Ζω μια ζωή χωρίς καθόλου στρες. Δεν σκέφτομαι πότε να κοιμηθώ ή πως να παίξω. Μού άρεσαν πολύ τα playoffs, τα περίμενα, αλλά χόρτασα. Έφτασα στο επιθυμητό σημείο. Δούλεψα σκληρά και τώρα απολαμβάνω 20 χρόνια δουλειάς. Δεν ξέρω αν θα "χαλάσει" σε κάποια φάση αυτή η... μαγεία του διαλείμματος αυτού και αν θα έχω κάποια ενδιαφέρουσα πρόκληση στη ζωή μου» και συμπλήρωσε ότι το παρκέ «δεν μού λείπει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα