Ουέιντ: «Μπορείς σε 3 χρόνια να κάνεις μια ομάδα 25 νικών πρωταθλήτρια;» (pic & vid)

Ουέιντ: «Μπορείς σε 3 χρόνια να κάνεις μια ομάδα 25 νικών πρωταθλήτρια;» (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Ουέιντ: «Μπορείς σε 3 χρόνια να κάνεις μια ομάδα 25 νικών πρωταθλήτρια;» (pic & vid)

bet365

O Ντουέιν Ουέιντ μίλησε για όλους και για όλα και ανέλυσε όλη την φιλοσοφία που υπάρχει στο μυαλό του, καθώς σχολίασε και την σχέση του με το Μαϊάμι και τους Χιτ.

Κατάθεση ψυχής έκανε ο Ντουέιν Ουέιντ αφού μίλησε για όλους και για όλα. Το τέλος τον έχει βρει σε πολύ καλό σημείο και ο DWade μίλησε για την ξεχωριστή σχέση του με το Μαϊάμι και τους Χιτ, καθώς και για τα προσωπικά του κίνητρα, που τον έφεραν στην κορυφή.

«Ο στόχος μου ήταν να κερδίσω πρωταθλήματα. Ο στόχος μου είναι να γίνω νικητής. Μπορεί να είσαι καλύτερος από εμένα σε συγκεκριμένους τομείς , αλλά δεν είσαι καλύτερος γενικά. Ξέρω πως να παίζω το παιχνίδι. Για εμένα δεν ήταν ποτέ αν μπορείς να με κερδίσεις στο ένα εναντίον ενός. Ήταν περισσότερο αν μπορείς να γίνεις καλύτερος από αυτό που είμαι.

Ήρθα σε μια ομάδα των 25 νικών. Μπορείς να πάρεις μια ομάδα των 25 νικών και να την πας στο πρωτάθλημα σε 3 χρόνια; Μπορείς να το κάνεις αυτό; Είχαν 25 νίκες όταν έγινα ντραφτ. Λέω στους γιους μου σήμερα, υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν έρθει στο ΝΒΑ, που είχαν πολύ περισσότερο ταλέντο από τον μπαμπά σας. Αλλά υπήρχε κάτι που δεν είχαν. Είναι η καρδιά, είναι η πνευματική σκληράδα, είναι η ευκαιρία ή ένα ταλέντο από τον Θεό. Δεν ανησυχώ πολύ. Απαντώ κάθε βράδυ σε κάποιον, αλλά τελικά είναι ένας μόνο Ντουέιν Ουέιντ».

Ενώ για την πόλη και την σημασία ο Ουέιντ τόνισε:

«Ένιωθα την ευθύνη... να προσπαθήσω για το Μαϊάμι. Μόλις το 'Wade-Country' έγινε, 'πιστεύουμε σε εσένα'. Ένα παιδί γεννημένο στο Σικάγο, να έχει μια ολόκληρη πόλη να λέει, 'πιστεύουμε σε εσένα', ένιωθα λες και ήμουν σπίτι. Οπότε, έπρεπε να να φέρω ένα πρωτάθλημα στο Μαϊάμι, δεν υπήρχε άλλος τρόπος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα