Αποσύρουν τη φανέλα του Γκασόλ οι Γκρίζλις!

Αποσύρουν τη φανέλα του Γκασόλ οι Γκρίζλις!

Γιώργος Κούβαρης
Αποσύρουν τη φανέλα του Γκασόλ οι Γκρίζλις!

bet365

O Μαρκ Γκασόλ μπορεί να αποχώρησε πριν από λίγες ώρες από το Μέμφις με προορισμό το Τορόντο, αλλά οι Γκρίζλις θα αποσύρουν τη φανέλα με το νούμερο «33» στην οροφή του «FedExForum».

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρεάλ Μαδρίτης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ρόμπερτ Πέρα, «o Μαρκ είναι αφοσιωμένος συμπαίκτης, ένας σταρ και ο πυλώνας αυτής της ομάδας τα 11 τελευταία χρόνια. Παίζει με καρδιά και πάθος που βοήθησε την ομάδα να πάρει μέρος για επτά συνεχόμενα χρόνια στα playoffs. Όμως όλα όσα έκανε ο Μαρκ για τον οργανισμό, είναι πιο πάνω από το μπάσκετ. Ήταν μέρος ενός πυρήνα παικτών που βοήθησε την ομάδα να αποκτήσει την δική της ταυτότητα ενώ τον αγκάλιασε ολόκληρη η πόλη του Μέμφις. Εκπροσωπώντας τους Γκρίζλις θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για το αίμα, τον ιδρώτα και την αφοσίωση που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια».

Και κατέληξε: «Ο αντίκτυπος που είχε στην ομάδα ήταν τεράστιος και ανυπομονούμε να τον καλωσορίσουμε μια μέρα πίσω στο Μέμφις όπου η φανέλα με το νούμερο 33 θα βρίσκεται κρεμασμένη στην οροφή του FedExForum, δίπλα από αυτές των Τόνι Άλεν και Ζακ Ράντολφ».

 

NBA Τελευταία Νέα