Κάνει ντεμπούτο και γράφει ιστορία ο Νοβίτσκι!

Κάνει ντεμπούτο και γράφει ιστορία ο Νοβίτσκι!

Αντωνία Σπανού
Κάνει ντεμπούτο και γράφει ιστορία ο Νοβίτσκι!

bet365

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση και μαζί να γράψει ιστορία στο ΝΒΑ για 21η σεζόν.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Σύμφωνα με το ESPN ο Νοβίτσκι είναι έτοιμος και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση με τους Μάβερικς το βράδυ της Πέμπτης και κόντρα στους Σανς. Ο Γερμανός NBAer έμεινε πολύ περισσότερο εκτός απ΄ όσο αναμενόταν εξαιτίας ενός τραυματισμού και εγχείρησης στον αριστερό αστράγαλο, αλλά πλέον είναι έτοιμος.

Ο Νοβίτσκι είναι ο έκτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ με 31.187 πόντους και είναι έτοιμος να επιστρέψει και να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Ο 40χρονός παίκτης ήλπιζε να επιστρέψει στην αρχή της σεζόν, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα είχε φανταστεί, δεν ανταποκρίθηκε όπως είχε σχεδιάσει στην αποθεραπεία και του πήρε αρκετές εβδομάδας για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ξεκινήσει η επιστροφή του καθώς παίρνει μέρος στις προπονήσεις και παίζει 3 on 3 για να βρει ρυθμό.

«Το να βρω ρυθμό είναι δύσκολο», παραδέχτηκε ο Ντιρκ. «Το τελευταίο παιχνίδι που έπαιξα ήταν τον περασμένο Μάρτιο. Κανείς δεν μένει τόσους μήνες εκτός και επιστρέφει πανέτοιμος. Θα είναι μια πρόκληση να παίξω κόντρα σε NBAers, ειδικά με την ταχύτητα που έχει πλέον το παιχνίδι. Θα μου πάρει κάποια παιχνίδι να το συνηθίσω, αλλά θα δω πως θα πάει.

Δεν πρόκειται να παίζω 30 λεπτά πλέον. Ίσως θα δοκιμάσω να δω πως θα πάει».

Ο Νοβίτσκι κρατά το ρεκόρ με την μακροβιότερη καριέρα με μια ομάδα στο ΝΒΑ, αφού πρόκειται να ξεκινήσει την 21η του με τους Μάβερικς, ενώ μαζί με τον Κόμπι Μπράιντ είναι οι δύο παίκτες που έπαιξαν τουλάχιστον 20 χρόνια με μια μόνο φανέλα.

Οι μοναδικοί παίκτες που έχουν παίξει 21 σεζόν στο ΝΒΑ είναι ο Κάρτερ, που συνεχίζει ακόμα, ο Γκαρνέτ, Πάρις, Κέβιν Ουίλις και ο Μαλόουν. Ο Ντιρκ είναι έτοιμος να επιστρέψει, γνωρίζει καλά την θέση του και για ακόμα μια φορά θα γράψει ιστορία.

 

NBA Τελευταία Νέα